News

Autorul atacului armat din Gorj, la un pas să fie prins. Unde a fost văzut Petre Stăncioi

Autorul atacului armat din Gorj, surprins sâmbătă de camerele de supraveghere. Oamenii legii nu au reușit însă să-l captureze
16.07.2023 | 17:52
Autorul atacului armat din Gorj la un pas sa fie prins Unde a fost vazut Petre Stancioi
Continuă căutarea pistolarului din Gorj Sursa foto: IPJ Gorj
ADVERTISEMENT

Camerele de supraveghere l-au surprins sâmbătă seară pe Petre Stăncioi, suspectat că ar fi autorului unui atac armat în localitatea Turcineşti, județul Gorj la aproximativ 30 de kilometri de locul atacului.

Autorul atacului armat din Gorj, la un pas să fi prins

Atacatorul ar fi fost la un pas să fie prins, după ce a fost văzut și urmărit de un șofer, care a sunat imediat la 112, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Însă polițiștii nu au reușit să-l prindă.

ADVERTISEMENT

Căutarea bărbatului de 52 de ani continuă, efectivul de forţe de ordine fiind suplimentat cu angajaţi din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

”Poliţiştii şi jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă.

ADVERTISEMENT

Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forţe de ordine din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti, fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare”, se precizează în informarea polițiștilor gorjeni.

Atac armat în Gorj, căutările continuă

Potrivit aceleiași surse, zona continuă să fie supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. ”Poliţiştii efectuează verificări prin toate mijloacele pentru depistarea bărbatului, acesta fiind surprins de camere de supraveghere, imaginile aflându-se în posesia oamenilor legii încă de ieri (sâmbătă n.r.)”, mai precizează IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Poliţia Gorj reia apelul către cetăţeni să apeleze numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care deţin informaţii utile care sa conducă la identificarea bărbatului căutat.

Atacul armat a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atacatorul a intrat în casa fostei soții, înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc, și l-a împușcat pe actualul soț al acesteia, provocându-i răni în zona abdomenului și picioarelor.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală care a durat câteva ore, bărbatul rănit a rămas internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar medicii spun că starea lui de sănătate este una stabilă.

ADVERTISEMENT