News

Atac armat în SUA, cu 4 morți și 4 răniți. Printre victime se află inclusiv minori

Atac armat în SUA, în cursul serii de luni. Patru bărbați au murit, iar alte patru persoane sunt rănite. Printre victime sunt și minori.
04.07.2023 | 11:45
Atac armat in SUA cu 4 morti si 4 raniti Printre victime se afla inclusiv minori
Atac armat în SUA, cu 4 morți și 4 răniți. Sursa foto: Ivestigative-Report
ADVERTISEMENT

Atac armat în SUA, cu 4 morți și 4 răniți, luni seara. Incidentul grav a avut loc în sud-estul oraşului american Philadelphia. Un bărbat înarmat, care purta o vestă antiglonț, a deschis focul. Acesta ar fi avut asupra lui o puşcă şi un pistol sau revolver, dar și mai multe încărcătoare.

Atac armat în SUA. Patru oameni au murit

În urma evenimentului, au fost raportate mai multe victime. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 59 de ani, au murit, potrivit New York Times. Printre persoanele rănite se numără și doi minori, cu vârstele de 2, respectiv 13 ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. Din primele date, starea lor este stabilă. Suspectul principal, un bărbat de 40 de ani, a fost ridicat de polițiști, urmând să fie desfășurate cercetări pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

Poliția ia în considerare și varianta potrivit căreia ar fi fost vorba de un schimb de focuri între două persoane. Autoritățile au arestat o a doua persoană despre care poliția crede că „a luat pistolul și a întors focul în direcția trăgatorului”.

ADVERTISEMENT

Nu ar exista o legătură între victime și atacator

Oamenii legii spun că din primele cercetări, nu ar exista o legătură între victime și atacator. „În acest moment, nu vedem o legătură cu niciuna dintre victime și bărbatul care a tras cu armele.”, a transmis Danielle M. Outlaw, comisar de poliție, într-o conferință de presă.

Autoritățile transmit că suspectul încă trăgea cu armele atunci când a fost încolțit de polițiști. Oamenii legii l-au obligat să lase armele jos, să ridice mâinile, iar apoi l-au arestat. Ulterior, el a fost condus la audieri.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc lui Dumnezeu, ofițerii noștri au acționat la fel de repede ca ei (bărbații implicați în schimbul de focuri). Nici măcar nu pot descrie nivelul de curaj de care polițiștii au dat dovadă”, a adăugat comisarul Danielle M. Outlaw.

Vă reamintim că în noaptea de duminică un alt incident s-a produs la o petrecere din Baltimore (Maryland, SUA). În timpul unui schimb de focuri au fost omorâți doi oameni, iar alte 28 de persoane au fost rănite. Morții aveau 18, respectiv 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Împușcăturile au avut loc în timpul unei petreceri pe stradă, la care participau mai mulți locuitori din cartierul Brooklyn. Cei responsabili de această tragedie sunt căutați de autoritățile din Baltimore.

ADVERTISEMENT
Tags: