Life

Avatar 2, calea apei, probleme la câteva zile de la apariție. De ce s-au plâns fanii. Spoiler Alert

La câteva zile de la debutul în cinematografe, ”Avatar 2: Calea apei” stârnește critici chiar din partea fanilor. De ce se plâng aceștia?
22.12.2022 | 10:35
Avatar 2 calea apei probleme la cateva zile de la aparitie De ce sau plans fanii Spoiler Alert
Ce nemulțumiri au fanii față de Avatar 2. Sursa foto: cinemagia
ADVERTISEMENT

”Avatar 2: Calea apei” a debutat în forță, de curând, în cinematografe. Totuși, chiar dacă mulți au ieșit din săli foarte încântați, unii fani au avut nemulțumiri.

Nemulțumiri din partea fanilor față de ”Avatar 2: Calea apei”

Controversele s-au iscat pe seama unei scene din filmul de aventură și care apare în apropiere de final. Fanii și-au exprimat criticile pe rețelele de socializare, informează unilad.com.

ADVERTISEMENT

Mai exact, nemulțumirile au legătură cu lupta dintre Jake Sully (Sam Worthington) și Neytiri ( Zoe Saldana) pe un dragon. Chiar dacă momentul stârnește suspans, publicul se întreabă unde au dispărut brusc restul personajelor care apar în secvență.

Fanii înfocați  spun că scena s-a axat prea mult pe Jake și Neytiri. ”Pur și simplu au dispărut (restul personajelor-n.r) din film în acel moment”, a declarat un spectator, conform publicației amintite.

ADVERTISEMENT

”Avatar 2: Calea apei” a apărut în cinematografe din data de 16 decembrie 2022 și face furori ca la primul episod. Pelicula are o durată de 3 ore și 12 minute și s-a redifuzat după mai bine de un deceniu.

Seria Avatar continuă. Producătorii peliculei pregătesc alte trei episoade. Când se vor difuza

”Avatar” a debutat pe ecrane în urmă cu 13 ani și încă de atunci a cucerit inimile a mulțimi de oameni, datorită personajelor cu un aspect animat. Producătorii filmului SF au vești bune pentru fani, căci până în 2028 se mai pregătesc alte trei episoade.

ADVERTISEMENT

Încasări uriașe din ”Avatar 2: Calea apei”, dar sub așteptări

În primul weekend de la difuzare, Avatar 2 a început foarte bine financiar, dar sub previziuni. A încasat aproape 134 milioane de dolari în cinematografele nord-americane și 300 de milioane de dolari la nivel global.

În 2009, Avatar a obținut 3 premii Oscar, din 9 nominalizări. Așadar, previziunile sunt destul de optimiste și pentru viitoarele premieri.

ADVERTISEMENT

Multă lume se așteaptă ca producția, regizată de James Cameron, să apară și pe platformele în online. Se vehiculează faptul că ar putea fi transmisă pe Disney +.

ADVERTISEMENT
Tags: