Sport

„Avem nevoie de un atacant!”. Ce crede Becali după primul meci al lui Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit ce crede după primul meci al lui Dorin Rotariu la formația „roș-albastră”. Patronul de la FCSB vrea un atacant în iarnă.
24.10.2023 | 00:47
Avem nevoie de un atacant Ce crede Becali dupa primul meci al lui Rotariu
Becali a dezvăluit ce crede după primul meci al lui Rotariu. Patronul de la FCSB vrea un atacant în iarnă. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut egal cu FC Voluntari, scor 0-0. Elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să se impună în fața ilfovenilor. În duelul de pe Arena Națională, tehnicianul cipriot a avut parte de mai multe schimbări în primul 11. Lixandru și noul transfer al “roș-albaștrilor” au fost titulari. Astfel, după primul meci al lui Dorin Rotariu, GFigi Becali a tras concluziile.

Ce crede Gigi Becali după primul meci al lui Dorin Rotariu la FCSB

Într-un interviu acordat presei, Gigi Becali a spus ce crede după primul meci al lui Rotariu. Finanțatorul de la FCSB nu a fost impresionat suficient de noul transfer, însă îi va mai acorda o șansă acestuia în următorul duel cu Petrolul Ploiești. Totodată, Becali este susține că “roș-albaștri” au nevoie de un atacant.

ADVERTISEMENT

“A dat o pasă care trebuia să fie gol. Dacă ești atacant, nu dai în piciorul portarului. Când ești față în față cu portarul, dai tare să rupi plasa. Noi avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu să vedem dacă poate juca el acolo. Vă spun ce fac eu, nu mă interesează ce mai zic alții. Până la urmă, Becali e pe primul loc și a fost un punct în câștig. Față de Craiova, că noi cu ei ne batem și cu CFR. Cu Rapid nu mai contează. 

Trebuie, neapărat, să luăm un atacant de valoare. Am găsit ceva. L-am studiat și noi…nu prea. Trebuie să caute un atacant care să fie valoros. La meciul următor îl vedem pe Rotariu vârf. Dacă nu, trece în dreapta și Băluță vârf și gata. Asta e singura soluție până în iarnă când să luăm un vârf.”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ngezana, cel mai bun fotbalist de la FCSB

Sud-africanul a fost lăudat de Gigi Becali, după o nouă prestație foarte bună în defensiva celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera susține că Ngezana va rămâne titular și după revenirea lui Vlad Chiricheș la echipă. Finanțatorul clubului a mai spus că Lixandru va reveni pe poziția de fundaș central. Fotbalistul, titular cu FC Voluntari, a evoluat ca mijlocaș central.

“Ăla e fotbalist (n.r. Ngezana), te încântă. Nu se trece pe acolo și chiar dacă cumva se trece, iar revine și tot nu treci. Și va fi din ce în ce mai bun. Păi dacă e Ortodox, ce să mai. Când va reveni Chiricheș, tot Ngezana va fi titularul.

ADVERTISEMENT

Bine, să îl vedem și pe Lixandru. E posibil să jucăm și cu el fundaș central. Face construcție de pe fund, însă Dawa e mult mai puternic. O să vedem care e situația. Ne înțelegem acolo. Noi, ce avem nevoie la ora asta este un singur jucător. Un atacant.”, a mai spus patronul de la FCSB.

Băluță, titular incontestabil la formația lui Gigi Becali

Alexandru Băluță s-a remarcat foarte bine la FCSB. Gigi Becali este impresionat de prestațiile atacantului și îl propune pe acesta titular. Fie vârf sau extremă dreaptă, finanțatorul “roș-albaștrilor” îl vede titular incontestabil pe Băluță în echipa lui Charalambous. În final, Becali a discutat și despre Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

“Dacă jucam de la început cu Băluță și cu Ovidiu Popescu, era 3 sau 4-0 la pauză. Atunci a început jocul pe viteză. Băluță îmi place și în centru de el, pentru că pune presiune și joacă în viteză. Dar, îmi place de el și în dreapta, pentru că își face faza defensivă, e agresiv acolo.

E banda aia ocupată. Când nu prea este el, se vede. Roti nu prea se apără el. Băluță nu are cum să lipsească din teren, pentru că este bun și colo și colo. E foarte bun. Fotbalul trebuie jucat în viteză. Când am jucat așa, am dat repede gol. 

Să vedem în stânga dacă mai luăm ceva, pentru că dacă nu e Coman, e greu. Tavi poate să revină, pentru că este tânăr. La ora asta nu am. Am nevoie de jucători ca să iau campionatul, să mă duc în Liga Campionilor. Cu Tavi nu pot, e greu, nu ai cum să câștigi cu el. Nu e, le pierde pe toate”, a explicat Becali.

Declarațiile lui Gigi Becali, după FCSB - FC Voluntari 0-0

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB