Sport

Patronul FCSB a comentat faza de penalty din finalul meciului cu Voluntari. „Asta am văzut”

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de arbitrajul din FCSB - Voluntari, scor 0-0. Patronul roș-albaștrilor a văzut penalty la șutul lui Ovidiu Popescu, însă centralul a fost de altă părere.
23.10.2023 | 12:40
Patronul FCSB a comentat faza de penalty din finalul meciului cu Voluntari Asta am vazut
Gigi Becali a discutat despre arbitrajul din FCSB - Voluntari. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a mai făcut un pas greșit în lupta pentru titlu. Echipa patronată de Gigi Becali a scos doar o remiză contra celor din Voluntari, scor 0-0. Soarta partidei putea fi alta dacă centralul dicta penalty la șutul lui Ovidiu Popescu. Becali a pus tunurile pe arbitraj.

Posibil penalty pentru FCSB

“Acum am avut iar. Pe braț îl atinge, el face așa cu brațul, face așa să scoată mingea, nu că îi vine mingea în braț. El face așa cu brațul. Nu dă el cu mâna se duce în poartă probabil.

ADVERTISEMENT

Dar la aia care e la mână și îi vine direct în mână, nu înțeleg, e posibil să fie ceva. Noi trebuie să-i batem să nu ținem cont de arbitraj pentru că e clar, e ceva. Nu mai vreau în fiecare săptămână să mă cert cu cineva.

Ori cu Vassaras, cu Burleanu, bine n-am treabă cu Burleanu. Dar nu mai vreau în fiecare săptămână să mă cert cu cineva, să jignesc. Dacă și-a cerut scuze, e bine. Înseamnă că nu a dat el vreun ordin. Unul care dă ordine nu își cere scuze”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali acuză arbitrajul

În ciuda rezultatului de egalitate, FCSB a rămas liderul Superligii cu 30 de puncte. Echipa lui Gigi Becali arată o ușoară scădere de formă. Are trei egaluri în ultimele 5 etape. Duelul cu Voluntari a marcat un debut în echipa FCSB-ului. Dorin Rotariu a jucat primul meci pentru echipă.

“Sau probabil, e posibil ca ei, arbitrii, să fie un fel de supuși la federație. E posibil orice. Doar că acel 11 metri direct în mână. Se vede mâna clar. El vine și are mâna la un metru de corp. Și să nu vezi, e clar, dar asta este situația.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care trebuie este o echipă puternică. Despre echipă nu am ce să spun. Jocul nostru a fost bun, nu a fost foarte bun. Greșeala mea a fost cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. Am încercat să găsim formula ideală.

Am mai greșit iar. Ceea ce asta nu am greșit-o eu, ci ei. Să joace cu Compagno din prima. Au zis că Compagno e în mare formă, dar dacă noi jucam cu Băluță aveam mai mare viteză, Băluță e un câștig. Pentru mine Băluță înseamnă viteză”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali acuza arbitrajul

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB