Life

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul a lămurit zvonul celor 100 de milioane de euro

Ce avere are Cătălin Botezatu? Designerul a vorbit despre afacerile sale, dar și despre zvonurile potrivit cărora deține 100 de milioane de euro în conturile sale.
21.11.2021 | 15:45
Ce avere are de fapt Catalin Botezatu Designerul a lamurit zvonul celor 100 de milioane de euro
Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai prolifici designeri din țară, dar și din lume, așa că nu este de mirare pentru nimeni că el a reușit să acumuleze o adevărată avere din munca sa.

Totodată, el a fost tot mai prezent și în spațiul public, pe micul ecran, având în vedere că a fost jurat la Bravo ai Stil, de unde a câștigat venituri în plus.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre averea sa

Astfel, designerul a decis să vorbească despre zvonurile conform cărora are o avere de 100 de milioane de euro. Totuși, Cătălin Botezatu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat ceea ce se spune.

El a declarat că este „probabil” să aibă acea avere, argumentând că e posibil, dacă Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Bravo ai stil a spus că are o avere de un milion de euro, dar nu știe sigur.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, creatorul de modă a dezvăluit că banii i se par vulgari.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion…

Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă designerul Cătălin Botezatu în pandemie

Deși mulți s-au plâns că afacerile lor merg prost în pandemie, iată că acesta nu este cazul pentru Cătălin Botezatu. El chiar spunea că a deschis un nou magazin în Londra.

„Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a spus Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Totuși, Cătălin Botezatua mărturisit că este stresat că are mulți angajați și că aceștia sunt cei care ar avea de suferit dacă s-ar închide vreun magazin sau vreo fabrică.

El a precizat că a adus bani de acasă pentru ateliarul de rochii din București.

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii.

Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese.

E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a spus designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

ADVERTISEMENT