Life

Averea impresionantă pe care a pierdut-o Rona Hartner după divorț. Acum, abia are bani să supraviețuiască. Solista își trăiește ultimele clipe din viață

Timp de 3 ani, solista a fost căsătorită cu francezul Herve Camilleri, dar au decis să se separe înainte ca Rona Hartner să afle că suferă de o boală nemiloasă. Partajul a costat-o scump pe vedetă, care a pierdut ceva bani la divorț.
23.11.2023 | 06:57
Averea impresionanta pe care a pierduto Rona Hartner dupa divort Acum abia are bani sa supravietuiasca Solista isi traieste ultimele clipe din viata
Rona Hartner și-a pierdut aproape toată averea după divorț/ sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a oferit noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Separarea celor a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, însă abia acum s-a aflat ce avere impresionantă a pierdut Rona Hartner după divorț. Iată declarațiile!

Averea impresionantă pe care a pierdut-o Rona Hartner după divorț

În ultimii ani, Rona Hartner a trecut prin multe momente dificile. Divorțul de Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză, și aflarea veștii că suferă de cancer. Cântăreața a fost căsătorită timp de 3 ani cu acesta, dar au divorțat la nici un an și jumătate după ce au făcut marele pas.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit înainte ca artista să afle că suferă de o boală gravă, cancer la colon. Deși credea că și-a găsit dragostea vieții, a divorțat la scurt timp și a rămas și fără o mare parte din avere.

Cu ce a rămas după despărțirea de Herve Camilleri

Rona Hartner a pierdut multe bunuri materiale după divorțul de Herve Camilleri. Se pare că la partaj, actrița i-a lăsat aproape tot fostului său partener. După separarea de francez, solista a fost diagnosticată cu cancer de colon, boală ce a îngenuncheat-o de-a dreptul. S-a vindecat în totalitate și chiar voia să revină pe scenă.

ADVERTISEMENT

Despre despărțirea de Herve Camilleri, ea spunea că și-a dorit să fie una amiabilă, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Rona Hartner declara că a decis să păstreze casa de pe Coasta de Azur, dar să-i cedeze fostului soț tot ce voia el.

rona si herve
Au divorțat în 2019/ sursa foto: facebook Rona Hartner

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

ADVERTISEMENT

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Puținii bani i-a folosit pentru tratamente

Atunci, solista recunoștea că avea bani puși deoparte, însă nu s-a gândit nicio clipă că destinația lor va fi ca să se vindece de o boală incurabilă. Rona Hartner spunea că și-a strâns bani pentru un proiect muzical, dar a ajuns să-i cheltuiască pentru a se întreține.

ADVERTISEMENT

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, mai adăuga aceasta.

Are cancer la creier și la plămâni

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner a aflat i-a recidivat cancerul, de data aceasta la plămâni și la creier. După câteva ședințe de tratament și recuperare, ea declara pentru FANATIK că a scăpat iar de cancer, însă sora ei a făcut recent un apel către fani, în care îi ruga să se roage pentru îndrăgita interpretă.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație”, ne-a declarat actrița, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Tags: