Life

Rona Hartner, dezvăluiri teribile despre lupta cu cancerul: “Corpul meu a intrat într-o degringoladă”

Rona Hartner, dezvăluiri teribile despre lupta cu cancerul. Ce a spus artista despre această boală necruțătoare cu care se confruntă.
22.11.2023 | 22:02
Rona Hartner dezvaluiri teribile despre lupta cu cancerul Corpul meu a intrat intro degringolada
Rona Hartner, dezvăluiri teribile despre lupta cu cancerul. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rona Hartner, dezvăluiri teribile despre lupta cu cancerul. Ce povestea artista despre boala care a măcinat-o mult timp.

Rona Hartner, dezvăluiri teribile despre lupta cu cancerul

Rona Hartner a fost diagnosticată în anul 2019 cu cancer la colon și la ficat. Aceasta s-a luptat cu boala și un an mai târziu anunța fericită că s-a vindecat.

ADVERTISEMENT

Dar iată că boala a avut alte planuri cu celebra artistă. În 2023, boala a revenit, și de această dată se pare că este mult mai agresivă. Sora vedetei deja a anunțat că este în stare gravă în spital și își trăiește ultimele clipe.

Rona Hartner povestea că a susținut un concert caritabil la Paris, pentru deținuți, și apoi a ajuns la spital. Vedeta povestea în emisiunea lui Denise Rifai că corpul ei a intrat într-o adevărată degringoladă.

ADVERTISEMENT

„Totuși, după ce am făcut acest concert, am ajuns la spital. Mi-au făcut doza de chimioterapie și corpul meu a intrat într-o degringoladă.

Asta se poate întâmpla când ajungi la un stadiu în care chimioterapia e prea agresivă pentru ficat. Aveam 144 puls, 40 febră și 444 de transaminaze. Ceea ce înseamnă că eram aproape în comă hepatică”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner, extrem de credincioasă în timpul luptei cu boala

Atunci, Rona Hartner a povestit că și-a dat seama că trebuie să se împace cu orice gând, inclusiv cu cel că își va pierde viața. Ea spunea că i-a scris un cec în alb lui Dumnezeu.

„În momentul ăla mi-am dat seama că trebuie să îi mai semnez un cec în alb lui Dumnezeu și i-am mai spus o dată: «Facă-se voia Ta, poate e cazul să plec, poate e cazul să rămân, de ce să mă agăț? Ce știu eu ce înseamnă viața? Tu mi-ai dat-o, Tu mi-o iei, dacă vrei».

ADVERTISEMENT

E importantă chestia asta. Pentru că Dumnezeu ne vrea doar binele. Dacă nu semnăm un cec în alb, nu poate să ne facă binele ăla. Nu am abandonat lupta, dar n-a fost ușoară”, a spus ea.

ADVERTISEMENT