Life

Ozana Barabancea, mesaj emoționant pentru Rona Hartner după ce i s-a agravat starea de sănătate: ”Rugați-vă pentru sufletul ei”

Ozana Barabancea a transmis un mesaj emoționant pentru Rona Hartner, după ce îndrăgitei actrițe i s-a agravat starea de sănătate.
23.11.2023 | 01:42
Ozana Barabancea mesaj emotionant pentru Rona Hartner dupa ce i sa agravat starea de sanatate Rugativa pentru sufletul ei
Rona Hartner suferă de cancer la plămâni și la creier. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este alături de Rona Hartner. Renumita soprană i-a transmis un mesaj de susținere pe rețelele de socializare. Totul după ce sora actriței a anunțat pe Facebook că aceasta se află în stadiul în care nu mai are putere să lupte cu boala de care suferă, cancerul.

Ce mesaj are Ozana Barabancea pentru Rona Hartner

Rona Hartner primește mulțimi de mesaje de susținere, după ce sora sa a anunțat pe Facebook faptul că ”își trăiește ultimele clipe” și a făcut apel la rugăciune. Ozana Barabancea se numără printre cei care i-au scris actriței. Aceasta, la rândul său, îndeamnă la rugăciune.

ADVERTISEMENT

”Rugati-vă pentru sufletul ei! Ea, o mamă singură, o luptătoare, o artista incredibilă, o energie de admirat, o voce senzațională. O muncitoare cu multă dăruire ! Rugati-vă pentru Rona!😭”, a scris Ozana Barabancea, pe Instagram.

Rinda, sora Ronei Hartner, a stârnit semne de îngrijorare printre fanii actriței și apropiații acesteia după ce a dat vestea cumplită. Printre rânduri a adus aminte și de clipa grea cu care se confruntă fiica actriței, Rita Sumalya, care la doar 15 ani ar putea să rămână fără cea care i-a dat naștere.

ADVERTISEMENT

”Buna seara la toata lumea, Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora actriței pe pagina de facebook a acesteia.

Rona Hartner are cancer la plămâni și la creier

Rona Hartner are 50 de ani, iar în urmă cu câteva luni a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier, după ce în 2019 a fost depistată cu cancer la colon și la ficat. A trecut peste acest obstacol din urmă, dar boala cruntă i-a recidivat în 2023.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner credea că s-a vindecat

După ședințele de recuperare, tratamente, Rona Hartner declara chiar în exclusivitate pentru FANATIK că a scăpat și de recidivă. Asta datorită unui medicament mai puternic, dar cu ”13 pagini de efecte secundare”, pe care ea nu le-ar fi avut.

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

ADVERTISEMENT

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, ne-a declarat actrița.

ADVERTISEMENT