Sport

Aveți cea mai bună echipă din ultimii ani la FCSB? Răspuns tare al lui Gigi Becali

Gigi Becali crede că FCSB are, în acest moment, cea mai bună echipă din ultimii ani.
26.09.2023 | 18:10
Aveti cea mai buna echipa din ultimii ani la FCSB Raspuns tare al lui Gigi Becali
Gigi Becali crede că FCSB are cea mai puternică echipă din ultimii ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 5-2 în duelul cu Sepsi OSK și pare să fie în cea mai bună formă din ultimii ani. Fanii așteaptă titlul la finalul acestui sezon, după mulți ani de pauză.

Becali crede că FCSB arată mai bine ca oricând

Întrebat de jurnaliști dacă FCSB are acum cea mai bună echipă din ultimii ani, Gigi Becali spune că echipa sa nu a arătat niciodată mai bine ca acum.

ADVERTISEMENT

El crede că Adrian Șut este un mijlocaș mai bun decât toți cei care au trecut prin lotul FCSB în ultimii ani, deoarece acesta poate găsi un gol în orice fază.

Mai mult, el crede că Darius Olaru este un motor al echipei, iar în atac jucătorii lui sunt ”ucigători”, fiind vorba de Coman, Popescu, Compagno, Băluță ori Miculescu.

ADVERTISEMENT

Legat de viitor, Gigi Becali spune că Florin Vulturar se va ocupa de transferul unor jucători din Africa de Sud, spunând că aceștia sunt foarte buni și nu au un preț prea mare.

Despre Ngezana, el spune că încă este în formare, dar după ce va prinde curaj va deveni un jucător important pentru fotbalul european.

ADVERTISEMENT

Eu cred avem cea mai bună echipă din ultimii ani, pentru că s-a creat o linie de mijloc bună. E Șut acolo și rămân la părerea că e mai bun decât toți mijlocașii pe care i-am avut, îți câștigă un meci printr-o execuție. Olaru e motorul echipei. În față nu mai zic, suntem ucigători.

Orice minge care ajunge la noi este pericol de gol. Așteptăm să vedem ce aduce Vulturar din Africa de Sud. Acolo sunt 80% ortodocși. Din 10, opt sunt ortodocși.

ADVERTISEMENT

Îmi fac doar echipă de jucători de culoare ortodocși. Consacrați, nu sunt scumpi. Ngezana am fost 5-6 sute de mii. E fotbalist, abia se formează pentru Europa. Să prindă curaj și o să vedeți”, a declarat Gigi Becali.

FCSB se pregătește de duelul din Cupa României Betano, cu FC Bihor. Partida de la Oradea e programată miercuri, 27 septembrie, de la ora 21:00, în prima etapă din faza grupelor.

Gigi Becali crede că FCSB este mai puternică ca oricând


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.75 este cota pentru ”NG” la meciul Bihor Oradea – FCSB, din Cupa României.

ADVERTISEMENT