Life

Avocata familiei Ghinescu, acuzații după ce Cristian Cioacă a avut permisie din închisoare: „Se bucură de un regim preferențial”

Avocata familiei Ghinescu, acuzații după ce Cristian Cioacă a avut permisie din închisoare. Crina Radu spune că fostul polițist are parte de un regim preferențial.
05.09.2022 | 16:20
Avocata familiei Ghinescu acuzatii dupa ce Cristian Cioaca a avut permisie din inchisoare Se bucura de un regim preferential
Avocata familiei Ghinescu, acuzații după ce Cristian Cioacă a avut permisie din închisoare. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Avocata familiei Ghinescu face noi acuzații după ce Cristian Cioacă s-a bucurat de două zile în libertate în acest weekend.

Avocata familiei Ghinescu, acuzații după ce Cristian Cioacă a avut permisie din închisoare

Avocata familiei Ghinescu acuză că fostul polițist Cristian Cioacă are parte de un regim preferențial în închisoare, iar acestuia i se acordă regulat permisia de a părăsi locul său de detenție.

ADVERTISEMENT

Avocata Crina Radu spune că alți condamnați care au un comportament bun nu au parte de asemenea beneficii și a declarat că Cristian Cioacă are un regim preferențial, lucru pe care aceasta spune că nu îl poate înțelege.

„Din presă am aflat că dumnealui a benficiat în mod regulat de permisii, pe weekend. Alți condamnați nu beneficiază pe weekend de astfel de permisii. 

ADVERTISEMENT

Din ceea ce am aflat și eu, că se bucură de un regim preferențial, față de alți condamnați.”, a transmis avocata familiei Ghinescu, la Antena Stars.

Avocata familiei Ghinescu spune că fostul soț al Elodiei ar putea să fie eliberat condiționat

Dar se pare că tratamentul preferențial nu se rezumă doar la permisiile destul de dese al lui Cristian Cioacă, susține avocata familiei Elodiei Ghinescu.

ADVERTISEMENT

Crina Radu spune că este probabil ca Cristian Cioacă să se pregătească de eliberarea condiționată și a formulat o contestație în anulare pentru a se stabili că infracțiunile informatice comise de el s-au prescris.

„Probabil că dumnealui se pregătește și pentru eliberarea condiționată. A formulat o contestație în anulare, pentru a se constata că infracțiunile informatice s-au prescris, tocmai în această idee de a-și grăbi cumva eliberarea din penitenciar.”, a explicat reprezentantul legal al familiei Ghinescu.

ADVERTISEMENT

Cristian Cioacă a fost închis pentru uciderea fostei sale soții, Elodia Ghinescu, iar el a săvârșit jumătate din pedeaspa de 15 ani și 8 luni de pușcărie.

ADVERTISEMENT
Tags: