Life

Babs, apel disperat pe internet. Ce a pățit fosta iubită a lui Dorian Popa: „Vă implor!”

Fosta iubită a lui Dorian Popa a apelat la urmăritorii din mediul online pentru ajutor. Ce descoperire a făcut Claudia Iosif.
20.01.2024 | 16:51
Babs apel disperat pe internet Ce a patit fosta iubita a lui Dorian Popa Va implor
Descoperirea făcută de fosta iubită a lui Dorian Popa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, a transmis un mesaj disperat în mediul online. Babs a făcut o descoperire care a șocat-o și revoltat-o în același timp, apoi a cerut ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Ce a găsit Claudia Iosif într-o valiză abandonată

Fosta iubită a lui Dorian Popa este o apărătoare a animalelor, iar recent a făcut o descoperire revoltătoare. În apropierea casei în care s-a mutat după despărțirea de artist, șase pui de cățel au fost abandonați într-o valiză.

ADVERTISEMENT

Babs s-a enervat foarte tare, mai ales că vremea din București nu este deloc una prielnică. În Capitală a nins destul de mult în ultimele ore, iar zăpada s-a așezat într-un stras destul de gros.

Astfel, Claudia Iosif a pus mâna pe telefon și le-a făcut poze micuților, apoi le-a publicat în mediul online. Aceasta i-a implorat pe cei care o îndrăgesc să le ofere cățelușilor o căsuță primitoare.

ADVERTISEMENT

„Un jeg uman a abandonat într-o valiză șase puiuți. Cine dorește și poate să facă viața fericită unui suflet nevinovat, vă implor!”, a scris fosta iubită a artistului pe contul său de Instagram.

claudia iosif babs câini mână domnești
Cățelușii găsiți de Babs.
Sursa foto: Instagram

Îl împarte pe Cheluțu cu Dorian Popa

Claudia are la rândul său grijă de Cheluțu, a cărui „custodie” este nevoită să o împartă acum cu Dorian Popa. Dat fiind faptul că amândoi țin  atât de mult la animăluțul pe care, de altfel, l-au salvat de la o viață tristă.

ADVERTISEMENT

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Babs a fost întrebată dacă nu îi este dor de cățel de când s-a mutat din casa artistului, iar ea răspuns că îi simte lipsa destul de tare, dar au găsit o modalitate de a avea grijă de el.

În plus, ea a mai menționat că i-ar plăcea să-și ia o cățelușă, dar că acest lucru este destul de complicat ținând cont de faptul că are un program încărcat. Astfel că, până atunci, se ocupă de salvarea altor animăluțe fără stăpân.

ADVERTISEMENT

„Coparenting. Aș vrea o Cheluță, dar un pui necesită timp și dedicare, iar acum am o perioadă foarte aglomerată”, a spus Babs pe internet despre modul în care ea și Dorian Popa îl „împart” pe Cheluțu.

ADVERTISEMENT