Life

Ce face Babs după despărțirea de Dorian Popa. Cum a fost surprinsă aceasta

Ce face Babs după despărțirea de Dorian Popa. Cum a fost surprinsă vedeta după ce a încheiat relația de 11 ani cu cântărețul.
11.12.2023 | 15:55
Ce face Babs dupa despartirea de Dorian Popa Cum a fost surprinsa aceasta
Ce face Babs după despărțirea de Dorian Popa. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce face Babs după despărțirea de Dorian Popa. Cum a fost surprinsă vedeta, după ce este oficial o femeie singură!

Ce face Babs după despărțirea de Dorian Popa

Babs a decis să se distreze după despărțirea de Dorian Popa. Aceasta nu a fost niciodată o persoană care să iasă în evidență cu ieșirile în club, dar iată că de aceasta dată a vrut să se distreze la maximum!

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost singură în club, ci cu buna ei prietenă Ema Uta. Cele două au mai fost însoțite și de iubitul make-up artistului și au petrecut de pomină în acest weekend, scrie Cancan. Tot acolo pot fi văzute și imagini.

Babs a uitat pentru câteva clipe de faptul că a încheiat o relație de 11 ani, deși din declarațiile sale înțelegem că nu a fost prea afectată de ce s-a întâmplat. Ea chiar le spunea fanilor săi că este mai ușor să treci peste o relație de 11 ani decât peste una mai scurtă!

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Babs și Dorian Popa

Babs și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani, creatoarea de modă fiind cea care a spus totul despre despărțire. Ea le-a confirmat fanilor că nu mai este într-o relație cu Dorian Popa. La momentul în care a făcut anunțul, Babs și Dorian Popa nu mai erau împreună deja de o lună.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Dorian Popa a spus clar și că nu mai există nicio cale de împăcare între ea și cântăreț.

„Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a scris Babs pe contul ei personal de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: