News

Băiat de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Scandalul dintre ei, plecat de la o căruță

Incident grav în Galați. Un băiat de 13 ani a fost înjunghiat în gât de unchiul său. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o căruță.
31.08.2021 | 17:58
Baiat de 13 ani din Galati injunghiat in gat de unchiul sau Scandalul dintre ei plecat de la o caruta
Băiat de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Scandalul dintre ei, plecat de la o căruță. Sursa foto (ilustrativ): presasm.ro
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav raportat în județul Galați. Un băiat de 13 ani a fost înjunghiat în gât de unchiul său, un bărbat de 55 de ani.

Din primele informații, cei doi erau băuți şi s-au luat la ceartă din cauza unei căruțe. Când s-a lăsat noaptea, unchiul i-a tăiat gâtul, provocându-i o plagă de 10 cm. Copilul a avut mare noroc că rana nu i-a fost fatală.

ADVERTISEMENT

Băiat de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Scandalul dintre ei, plecat de la o căruță

Din spusele sătenilor, cele două persoane implicate în acest eveniment grav sunt cunoscute în localitate pentru comportamentul violent.

Cazul de față a izbucnit dintr-un motiv banal: o căruță. Mama băiatului înjunghiat povesteşte că minorul s-a enervat când unchiul a luat căruţa familiei, fără să-i ceară lui voie.

ADVERTISEMENT

Apoi, în miez de noapte, când bărbatul s-a întors cu atelajul a izbucnit scandalul între cei doi. La scurt timp, adolescentul a fost înjunghiat.

”A venit un unchi de-a meu. La ora 1 noaptea . S-au certat devreme că i-a luat căruţa cu calul. I-a luat unchiu-meu căruţa lui băiatul meu. După ce l-a tăiat băiatul m-a strigat. Am ieşit, şi el era cu mâna la gât”, povestește mama victimei, conform ȘtirileProTV.

ADVERTISEMENT

Imediat după incident, femeia a cerut ajutor medicilor de la ambulanţă, iar copilul a ajuns de urgenţă la spital. Între timp, poliţiştii au început ancheta la faţa locului.

”Copilul de 13 ani avea o plagă tăiată la baza gâtului de aproximativ 10 cm, relativ superficială cu mare noroc nu i-a atins organe vitale traheea sau vasele mari la gât. După ce l-am pansat şi i-am făcut hemostaza a fost transportat la spitalul de pediatrie din Galaţi”, spune Mihai Polinschi, de la Ambulanţa Galaţi.

ADVERTISEMENT

Cazul este cercetat acum de procurori, iar bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

Presa locală: băiatul de 13 ani, un copil problemă

Presa locală oferă informații șocante despre copilul de 13 ani înjunghiat de unchiul său. Potrivit Monitorul de Galați, băiatul este un copil problemă dintr-o familie problemă. A violat un băiat din sat şi acum merge la consiliere psihologică. Sătenii îl mai acuză şi de furturi.

De asemenea, tatăl acestuia este în închisoare, unde a fost condamnat după ce şi-a înjunghiat unchiul, acelaşi unchi.

În ceea ce-l privește pe unchiul agresor, acesta este recidivist, el făcând închisoare pentru tentativă de omor asupra mătușii.

În acest moment, copilul este bine și va fi externat din spital. Unchiul este arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat de tentativă de omor calificat.

ADVERTISEMENT