News

Băiat de 13 ani, găsit mort în baie de bunicul său. Dosar penal de ucidere din culpă deschis de poliție

Un băiat de doar 13 ani din Târgu Jiu a fost găsit mort în baie de către bunicul său. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă.
12.11.2023 | 17:56
Baiat de 13 ani gasit mort in baie de bunicul sau Dosar penal de ucidere din culpa deschis de politie
Un bunic din Târgu Jiu și-a găsit nepotul, un băiat de 13 ani, mort în baie. Medicii nu l-au mai putut salva. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz tragic petrecut duminică, 12 noiembrie, în Târgu Jiu, acolo unde un băiat de 13 ani a fost găsit mort în baie de către bunicul său. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Un bunic din Târgu Jiu și-a găsit nepotul, un băiat de 13 ani, mort în baie. Medicii nu l-au mai putut salva

Angajații Poliției Municipiului Târgu Jiu anunță că, duminică, au fost sesizați prin apelul 112 în legătură cu un incident grav petrecut în oraș. Un bărbat de 49 de ani anunța că l-a găsit pe nepotul său, de 13 ani, căzut în baie, inconștient.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului a fost mobilizat echipajul Serviciului de Ambulanță Gorj. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, a băiatului de 13 ani, însă era prea târziu. Nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul.

Trupul adolescentului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În urma acestei drame, IPJ Gorj anunță că a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

În mediul online au început să curgă mesaje de condoleanțe în urma acestei tragedii. ”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest prunc nevinovat!” / ”Domnul să dea putere părinților să treacă mai ușor prin aceasta grea încercare. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” / ”Dumnezeu să te odihnească în pace, Alex”.

Tragedie și în Constanța. Tânăr de 32 de ani, decedat într-o sală de jocuri

Un caz tragic a fost anunțat de poliție și în Constanța. Aici, un bărbat de 32 de ani a murit după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe podea. S-a întâmplat seara trecută, într-o sală de jocuri.

ADVERTISEMENT

Cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanţa au anunțat duminică, într-un comunicat de presă, că sâmbătă seară au fost sesizați asupra faptului că într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu se află o persoană în stare de inconştienţă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani. Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată“, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

După o primă analizare a cadavrului, s-a stabilit că bărbatul nu prezenta urme vizibile de violenţă. El a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. IPJ a întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: