News

Un pescar grăbit a provocat o tragedie rutieră. Bărbatul a intrat frontal într-o mașină în care se aflau trei tinere

Un accident cu şase victime s-a produs în judeţul Constanţa, pe DN 22. Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după o depăşire imprudentă.
21.10.2023 | 10:18
Un pescar grabit a provocat o tragedie rutiera Barbatul a intrat frontal intro masina in care se aflau trei tinere
Imagine de la accidentul cu un mort și cinci răniți Foto: Ziua de Constanța
ADVERTISEMENT

Accident grav în judeţul Constanţa, la ieşirea din localitatea Mihai Viteazu, unde un bărbat de 65 de ani s-a angajat într-o depăşire riscantă, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism în care se aflau trei tinere.

Trei accidente în Constanţa, într-o singură zi

Impactul a fost violent, iar şoferul vinovat şi-a pierdut viaţa. Bărbatul se întorcea de la pescuit şi se grăbea să se întoarcă acasă împreună cu alţi doi prieteni, care au fost răniţi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost rănite şi cele trei tinere din maşina lovită, respectiv şoferiţa de 21 de ani şi prietenele sale, de 28 de ani. Bilanţul negru al accidentului relevă astfel un mort şi cinci răniţi.

“La faţa locului colegii au găsit şase victime din care două erau încarcerate, una fiind inconştientă. Celei inconştiente i s-a aplicat protocolul de resuscitare la faţa locului”, a declarat Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru persoana inconştientă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Cele trei tinere au fost transportate la spital, iar cei doi prieteni au şoferului au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care cele trei tinere a ricoşat într-o dubă pe care a răsturnat-o. Dinamica accidentului a fost explicată de Olimpia Ceară, de la IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autovehicule, care ar fi circulat din sensuri opuse, conduse de o femeie, de 21 de ani, respectiv un bărbat, de 65 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt.

Tot în Constanţa, două maşini s-au ciocnit frontal într-o intersecţie. Coliziunea s-a produs în zona Miga, iar o maşină înmatriculată în Buzău s-a răsturnat pe capotă. O persoană a fost transportată la spital, conştientă.

ADVERTISEMENT

Tot vineri şi tot în municipiul de la malul mării o femeie de 64 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de un ucrainean în vârstă de 29 de ani, beat, şi care a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost blocat în trafic şi prins de echipajul unei patrule de poliţie locală.

ADVERTISEMENT