Sport

Băiatul lui Robert Niță, prezentat oficial la FC Voluntari. Ce număr va purta

Andreas, băiatul lui Robert Niță, a fost prezentat oficial la FC Voluntari, unde a semnat pe o perioadă de trei sezoane.
04.08.2023 | 23:00
Baiatul lui Robert Nita prezentat oficial la FC Voluntari Ce numar va purta
Băiatul lui Robert Niță, prezentat oficial la FC Voluntari. Sursă foto: Facebook FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Ilfovenii l-au prezentat prin intermediul rețelelor de socializare și i-au făcut o scurtă descriere puștiului. Robert Niță, tatăl său, este analistul FANATIK și moderatorul „Suflet de rapidist”, noua emisiune marca FANATIK.

Băiatul lui Robert Niță, prezentat oficial la FC Voluntari

Andreas, băiatul lui Robert Niță, a fost prezentat oficial la FC Voluntari, semnând un contract valabil pe trei sezoane și urmând să poarte tricoul cu numărul 21.

ADVERTISEMENT

Andreas Niță este un tânăr mijlocaș de bandă, care și-a făcut junioratul în Spania, la Valencia, petrecând nu mai puțin de șapte ani în academia de fotbal a „liliecilor”.

Printre jucători imenși creați în Academia de Fotbal a Valenciei îi putem enumera pe: Isco, Ferran Torres, Carlos Soler, David Albelda, Raul Albiol, David Silva sau Nolito.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Andreas Niță

Andreas Niță a fost la un trial organizat de FRF în Spania

În 2017, când Andreas Niță încă era în academia Valenciei, Federația Română de Fotbal a organizat un trial în Spania, unde a participat și el, venind alături de tatăl său.

Puștiul a fost întrebat de meciul celebru dintre Dinamo și Foresta, câștigat de Foresta, scor 5-4, spunând că s-a uitat la videoclipuri și la golurile tatălui său: „Am vazut meciul pe YouTube. Mi s-a parut foarte frumos, mai ales cand a dat golul victoriei!”.

ADVERTISEMENT

Fost jucător printre altele la Steaua, Rapid Hapoel Beer Sheva sau Pandurii Târgu Jiu, Robert Niță a povestit un moment inedit despre momentul când a fost anunțat că va juca pentru Foresta Suceava, chiar în anul în care să se nască fata lui, sora lui Andreas:

„M-au trimis la Suceava în anul în care s-a născut copilul meu. Pe 3 august, seara, am avut antrenament, în Ghencea. După antrenament m-a chemat Pițurcă și m-a luat într-o parte.

ADVERTISEMENT

‘Roberte, aici sunt Ciocoiu, Dănciulescu, Vlădoiu, Claudiu Răducanu. Au venit ăștia de la Suceava, au vorbit cu domnul Păunescu, să te duci la Suceava’”, a povestit Robert Niță.

ADVERTISEMENT