Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 28 iulie, 10:30. Horia Ivanovici, alături de Gardoș, Robert Niță, Răchită, Vochin și SuperGigi

FANATIK Superliga cu Horia Ivanovici se întoarce vineri, 28 iulie. În studio vor mai fi Robert Niță, Florin Gardoș, Vivi Răchită, Andrei Vochin și mult așteptatul SuperGigi.
27.07.2023 | 15:00
Fanatik SuperLiga vineri 28 iulie 1030 Horia Ivanovici alaturi de Gardos Robert Nita Rachita Vochin si SuperGigi
Fanatik SuperLiga, vineri, 28 iulie, 1030. Sursă foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA prefațează etapa a treia și cele mai importante meciuri ale rundei: Rapid – FC Botoșani, Oțelul – FCSB, Farul – Poli Iași sau CFR Cluj – Universitatea Craiova. SuperGigi vine cu cele mai tari ponturi.

Fanatik SuperLiga, vineri, 28 iulie, 10:30, cu Horia Ivanovici, Gardoș, Robert Niță, Vivi Răchită, Andrei Vochin și SuperGigi

Etapa a treia din SuperLiga promite niște meciuri extrem de interesante care vor fi analizate pe larg în studio. Nu va lipsi nici analiza meciurilor celor de la FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj și Farul Constanța din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Moderatorul Horia Ivanovici le va ridica mingea la fileu lui Florin Gardoș, Robert Niță, Vivi Răchită și Andrei Vochin, însă nu vor lipsi nici intervențiile în direct și alți invitați surpriză.

Toate știrile momentului și evenimentele importante vor fi întoarse pe toate părțile într-o emisiune incendiar, așa cum FANATIK SUPERLIGA a obișnuit de fiecare dată: să facem show!

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 28 iulie, ora 10:30! „SuperGigi” revine în forță

Dacă e vineri nu poate lipsi de la FANATIK SUPERLIGA rubrica specială „Superpariuri cu SuperGigi”. Unicul Gigi Stancu, coordonator al Super Social de la SUPERBET, va fi alături de Horia Ivanovici și invitații săi pentru a oferi mai multe detalii despre cea mai tare aplicație a Superbet: Super Social. Totodată, SuperGigi va prezenta cele mai tari pariuri și ponturi din platforma cu peste 800.000 de utilizatori.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT

FANATIK Superliga s-a întors în forță cu un nou sezon și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul www.fanatik.ro. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități fierbinți.

ADVERTISEMENT

Alături de inegalabilul Horia Ivanovici, din studioul FANATIK Superliga nu vor lipsi nume grele ale fotbalului românesc cum ar fi Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Vivi Răchită sau Giani Kiriță. Acestora li se vor alătura directorul FRF Mihai Stoichiță, dar și jurnaliștii Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste. O emisiune ce nu trebuie ratată!

ADVERTISEMENT