Sport

Robert Niță, amintire savuroasă pe Giulești la Centenarul Rapidului: „Bătusem Steaua. Ne-a dat bere, am petrecut până dimineață! Și cadoul care a fost…?”. Exclusiv

Robert Niță a rememorat un episod de senzație din istoria Rapidului, petrecut în perioada în care Viorel Hizo era antrenor în Giulești.
Robert Nita amintire savuroasa pe Giulesti la Centenarul Rapidului Batusem Steaua Nea dat bere am petrecut pana dimineata Si cadoul care a fost Exclusiv
Robert Niță a jucat 79 de meciuri și a marcat 19 goluri în perioada 2000-2004 pentru Rapid
ADVERTISEMENT

Robert Niță nu putea rata petrecerea legată de Centenar. S-a fotografiat cu suporterii, printre mesele încărcate cu mititei și hot-dogi, le-a zambit domnișoarelor și când a fost interceptat de FANATIK, s-a bucurat…în “trendul” ziarului.

Robert Niță povestește o nouă pagină din istoria fabuloasă a Rapidului: „A fost tot la ceas de sărbătoare”

Robert Niță a venit la dineul organizat de Rapid alături de Cristiano Bergodi și Cesinha, iar fostul atacant al „giuleștenilor” nu putea lipsi nici de la sărbătoarea de pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Hai să-ți povestesc ceva.. Era prin 2000, 2002, nu mai știu exact, dar a fost tot la ceas de sărbătoare”, și-a început mica istorisese jucătorul care a cucerit un titlu cu Rapid în 2003 și două Supercupe ale României.

Totul ar fi avut loc după ce Rapid obținuse o victorie zdrobitoare împotriva rivalilor din Ghencea: „Bătusem Steaua cu vreo 2, 3 la zero. Era Viorel Hizo, antrenor. Ne-a dat bere, am petrecut până dimineața. Cadoul care a fost? Că pe la 10:30 ne-a băgat în cantonament”. 

ADVERTISEMENT
  • 3 trofee a câștigat Robert Niță în 4 ani la Rapid

Vladimir Bozovic, declarații emoționante pentru Fanatik în Giulești: „E cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Vladimir Bozovic s-a îndrăgostit definitiv de Rapid și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK„Azi e cea mai frumoasă zi din viața mea și vreau să zic La mulți ani pentru Rapidul nostru. Eu sunt foarte fericit că fac parte din istoria Rapidului. Rapid mi-a dat totul! Am spus-o de 100 de ori. Tot ce am în viață, Rapid mi-a dăruit și eu când sunt chemat de conducere vin tot timpul.

Am văzut stadionul la deschidere. E foarte frumos, la fel ca galeria. Noi avem cei mai frumoși suporteri, cea mai iubită galerie din România și bravo pentru ei!

ADVERTISEMENT

În Serbia, singurii fani la fel de nebuni ca rapidiștii sunt la Steaua Roșie Belgrad. Dar rapidiștii merg la fiecare meci, și în deplasare și acasă. Cei de la Steaua Roșie nu prea merg în deplasare. Rapidul are cei mai tari fani din Europa!

Mesaj? Primul pentru conducere! Noi vrem să jucăm în Europa, pentru că avem un stadion frumos, fani de Europa și le urez multă baftă!”.

ADVERTISEMENT