Sport

Mario Balotelli a fost blindat de Revelion! Risca să își încendieze din nou casa

Fostul internațional italian Mario Balotello ține capul de afiș al telexurilor internaționale, în perioada de Anul Nou. Balotelli este cunoscut pentru pofta cu care petrece noaptea dintre ani.
31.12.2021 | 21:00
Mario Balotelli a fost blindat de Revelion Risca sa isi incendieze din nou casa
ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, Mario Balotelli abia așteaptă să petreacă Revelionul, cu toate că nu are numai amintiri plăcute legate de acest moment special, al tranziției între ani.

Balotelli și-a dat foc la casă în 2011

Un episod tragi-comic l-a avut în centru pe Balotelli în 2011. La Revelionul de atunci el și-a incendiat efectiv casa, după ce a încercat să aprindă mai multe artificii în interior, pe care nu le-a manevrat cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Cu toate că la momentul respectiv a tras o sperietură zdravănă, după ce a văzut flăcările, Balotelli privește în urmă relaxat și chiar se amuză pe seama acelui incident.

Postări cu artificii pe internet

Mario Balotelli a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu un mesaj destul de clar, prin care lasă de înțeles că amintirile îi sunt încă proaspete: ”Manchester City, suntem pregătiți”, a scris italianul.

ADVERTISEMENT

În fotografia respectivă  apar foarte multe cutii de petarde și artificii, gata să explodeze la sărbătoarea de Revelion.

Fotbalistul a mai postat și un zâmbet larg, sub formă de emoticon atașat fotografiei cu cutiile de artificii. Asta ar putea însemna că a trecut peste spaima de acum 11 ani și este pregătit, dar și precaut, pentru Revelion.

ADVERTISEMENT
Mario Balotelli este pregătit de Revelion

Casă de milioane incendiată de Balotelli

La Revelionul dintre 2011 și 2012, Balotelli locuia într-o casă din orășelul englez Cheshire, cotată pe piața imobiliară la 3 milioane de lire sterline.

Câștigurile pe care le înregistra atunci la Manchester City îi permiteau o astfel de locuință luxoasă.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs când una dintre băile casei a luat foc, după ce acolo cineva a încercat să aprindă artificii.

Balotelli și prietenii săi, cu care petrecea, au ieșit alergând din casa incendiată, care a suferit pagube însemnate. Cinci camere au fost distruse în acel incendiu de proporții.

Nimeni nu a fost atunci rănit, însă ca o ironie, Balotelli a fost desemnat de Manchester City ambasador pentru siguranța artificiilor. El a dat o declarație poliției britanice, în care a explicat că unul dintre prietenii săi a provocat incendiul.

Balotelli joacă în Turcia

Actualmente, Mario Balotelli este legitimat în Turcia, la Demirspor, echipă clasată pe locul 6.

În sezonul 2021-2022, el a evoluat în 18 meciuri pentru această formație, marcând 7 goluri. Antrenorul său de la club este tot italian, Vincenzo Montella.

În a doua zi de Crăciun, Demirspor a remizat în deplasare, 1-1, pe terenul celor de la Goztepe, golul formației fiind marcat chiar de Balotelli.

 

ADVERTISEMENT