Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Patron deștept, conducere bunicică, echipă obosită” Verdict dur pentru Rapid: „Șucu are nevoie de 2-3 profesioniști”

Dumitru Dragomir a dat un verdict dur pentru Rapid după rezultatele slabe din play-off. Fostul șef LPF i-a dat și un sfat lui Dan Șucu.
25.04.2024 | 12:55
Patron destept conducere bunicica echipa obosita Verdict dur pentru Rapid Sucu are nevoie de 23 profesionisti
Analiza lui Dumitru Dragomir după Farul - Rapid 3-1. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După meciul de aseară, Dumitru Dragomir a dat un verdict dur pentru Rapid. Fostul președinte LPF este de părere că transferurile giuleștenilor nu au fost făcute cum trebuie și i-a dat un sfat important lui Dan Șucu.

“Patron deștept, conducere bunicică, echipă obosită” Verdict dur pentru Rapid: “Șucu are nevoie de 2-3 profesioniști”

Dumitru Dragomir a venit cu un verdict dur pentru Rapid în urma prestațiilor slabe din play-off. Nea Mitică este de părere că giuleștenii nu s-au făcut simțiți în partida de la Constanța cu Farul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nea Mitică susține că Dan Șucu are nevoie de alți oameni în jurul său care să ia decizii mai bune. Fostul președinte LPF a dat ca exemplu negativ transferurile nereușite cu jucătorii luați de la FCSB.

“Am avut gura aurită. Au patron deștept, au o conducere bunicică și au o echipă obosită. Nici nu au contat în meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că că fundașul dreapta e cel mai bun jucător de la Rapid. Nu a jucat rău ieri chiar dacă era accidentat. Rapid e de locul 6-7.

Nu trebuie acuzat Șucu, pentru că el nu e om de fotbal. Și el și familia lui sunt devastați de rezultat și este normal. Domnul Șucu trebuie să își ia 2-3 profesioniști în jurul dânsului pentru marea performanță.

ADVERTISEMENT

Nu poți să dai bani așa pe orice jucător, pentru că vine unul sau altul și ți-l propune. Dă Becali 3-4 jucători afară și îi iei tu de buni. Cu toți s-a păcălit. Absolut cu toți de la FCSB. 

Vârful de atac este o achiziție bună, restul niciunul nu este o achiziție bună. A pierdut și un portar foarte bun față de ce are. Ca valoare, Aioani e în primii 10 portari ai țării. Dacă mă supăr puțin e în primii 11″, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al Rapidului îi vrea pe Marius Șumudică și Dani Coman în Giulești

După rezultatele din play-off, fostul patron al Rapidului este de părere că la formația din Crângași trebuie să fie făcute două schimbări importante. Nicolae Cristescu îi propune pe antrenorul Marius Șumudică și președintele Dani Coman în Giulești.

“Eu cred că trebuie un șoc, unul extrem de puternic. Singurul șoc care ar putea să fie eficace este Șumudică. Poate ar fi de preferat și chestia asta, un președinte nou.

Ideea e că trebuie un șoc. Un nou președinte și un nou antrenor. Ca președinte l-aș vedea pe Dani Coman. Ar fi bun cuplul Dani Coman și Marius Șumudică”, a declarat Nicolae Cristescu la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza lui Dumitru Dragomir după Farul - Rapid 3-1

ADVERTISEMENT