Life

Banca din România care oferă un cadou clienților. Se întâmplă la fiecare plată

Vești bune pentru toți clienții români ai acestei bănci. Opțiunea de care nu mulți au auzit, dar care îi va ajuta pe toți să aibă mai mulți bani la final de lună.
04.03.2024 | 07:37
Banca din Romania care ofera un cadou clientilor Se intampla la fiecare plata
Noua opțiune de care pot beneficia toți clienții români ai acestei bănci. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru clienții unei cunoscute bănci din România. În această perioadă, mulți români care au conturi deschise la această bancă vor avea parte de o surpriză plăcută. Mai exact, este vorba despre o opțiune de care puține persoane știu, dar care te poate ajuta să îți consolidezi economiile.

Raiffeisen Bank, opțiuni noi pentru clienții săi din România

În ultima vreme, din ce în ce mai multe bănci au pregătit surprize pentru clienții români. Fie că este vorba despre anumite facilități sau chiar oferirea unor recompense financiare, toate sunt pe placul clienților.

ADVERTISEMENT

De obicei, la noi în țară, Revolut era recunoscut pentru astfel de campanii constante pentru români. Acum, însă, se pare că încă o instituție financiară a decis să vină cu modificări benefice pentru clienții cu conturi deschise aici.

Raiffeisen Bank vine cu vești bune pentru clienții săi și anume, o opțiune care îi va ajuta pe toți să economisească bani. Este vorba despre o facilitate despre care nu mulți români știu, dar care le va fi de folos tuturor.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, persoanele care au cont deschis la Raiffeisen Bank pot să economisească bani mult mai simplu. Banca a venit în ajutor lor și le-a pus la dispoziție o opțiune menită să simplifice totul.

Cum poți să economisești bani cu ajutorul unei opțiuni simple

Opțiunea pusă de Raiffeisen Bank la dispoziția tuturor se numește SavingBox și poate fi găsită în aplicația bancară oficială. Această opțiune poate fi activată foarte ușor și la fel de simplu este și principiul după care funcționează.

ADVERTISEMENT

SavingBox se activează din Smart Mobile, iar clienții Raiffeisen Bank nu vor avea deloc bătăi de cap cu ea. Aplicația funcționează foarte simplu și le permite tuturor să selecteze un procent din sumele cheltuite, procent care se va duce direct în economii.

Cu alte cuvinte, de fiecare dată când se efectuează o tranzacție, un procent din suma respectivă va merge către SavingBox. Procentul respectiv se va redirecționa automat, astfel că nu este nevoie de operațiuni manuale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Raiffeisen Bank a implementat această măsură special pentru clienții cărora le este greu să economisească. Însă, în acest fel, totul este mult mai simplu, iar mii de clienți ai băncii se vor trezi la final de lună cu sume importante de bani pe care le-au economisit de-a lungul timpului.

În România, Raiffeisen Bank nu este singura care a venit cu măsuri financiare benefice clienților. Un serviciu similar a fost dezvoltat și de ING, unde românii pot seta ca sumele pe care le cheltuiesc să fie rotunjite, iar diferența să meargă într-un cont de economii.

ADVERTISEMENT
Tags: