News

Banca din România care te plătește dacă mergi. Clienții pot lua bani frumoși dacă fac un număr de pași zilnic

Banca din țara noastră care te răsplătește dacă faci mișcare. Românii se pot bucura de oferte avantajoase luna aceasta.
05.01.2024 | 08:20
Banca din Romania care te plateste daca mergi Clientii pot lua bani frumosi daca fac un numar de pasi zilnic
Banca din țara noastră care te răsplătește dacă faci mișcare. Românii se pot bucura de oferte avantajoase luna aceasta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Banca din România care te plătește dacă mergi. Clienții pot lua bani frumoși dacă fac un număr de pași zilnic. Care sunt avantajele pe care le are această oportunitate inedită și cum funcționează pentru cei interesați.

Banca din țara noastră care te răsplătește dacă faci mișcare. Românii se pot bucura de oferte avantajoase luna aceasta

Banca din țara noastră care te răsplătește dacă faci mișcare. Românii se pot bucura de oferte avantajoase luna aceasta dacă sunt posesorii unui card STAR de la Banca Transilvania, dar și dacă au instalată pe telefon aplicația BT Pay.

ADVERTISEMENT

Mai exact, clienții trebuie să aibă în portofel un card Forte, Gold sau Platinum, în funcție de alegerea fiecăruia și de veniturile lunare pe care le încasează. Instituția anunță că numai luna aceasta punctele STAR se pot dubla.

Tot ce trebuie să facă oamenii perioada asta este să se bucure de această oportunitate senzațională prin simpla conectare a conturilor de fitness în aplicația mobilă. Acestea pot fi Fitbit, Google Fit sau Apple Health.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după conectarea celor două conturi clienții de la Banca Transilvania trebuie să efectueze un număr minim de pași. Acest lucru îi ajută să își îmbunătățească beneficiile pe care le au prin intermediul contului asociat pentru plățile realizate cu telefonul.

Campania inovatoare dublează punctele STAR pentru toate persoanele care până pe 31 ianuarie 2024 au acumulat un număr de 200.000 de pași. Pentru asta instituția încurajează mersul pe jos și un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Care sunt condițiile de participare

Bamca Transilvania anunță și care sunt condițiile de participare de care trebuie să țină cont clienții interesanți. Concret, aceștia trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani la data începerii campaniei și să aibă aplicația BT Pay.

Aplicația trebuie să fie neapărat descărcată pe numărul de telefon mobil înregistrat la bancă. De asemenea, cei interesați trebuie să aibă cel puțin un card de persoană fizică emis de BT pe numele personal.

ADVERTISEMENT

O altă condiție importantă spune că trebuie să realizeze un număr minim de 200.000 de pași în perioada campaniei. Contorizarea pașilor se face cu ajutorul aplicației de monitorizare a activității fizice conectate în BT Pay.

În plus, clienții Băncii Transilvania trebuie să efectueze în perioada campaniei tranzacții cu telefonul mobil în valoare de minim 100 de lei. De fiecare dată trebuie să fie folosite cardurile STAR participante în companie.

În aceeași notă, clienții acestei instituții trebuie să opteze pentru activarea participării în campanie prin apăsarea butonului Activează. Acest buton se găsește în secțiunea intitulată Oferte-Premii în mișcare din BT Pay.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie