Life

Banca Transilvania, anunț oficial pentru toți clienții. Ce trebuie să știe toți românii care au cont deschis

Banca Transilvania a lansat un anunț oficial pentru toți clienții. Ce trebuie să știi dacă ai cont deschis și folosești bancomatul.
09.11.2023 | 09:15
Banca Transilvania anunt oficial pentru toti clientii Ce trebuie sa stie toti romanii care au cont deschis
Banca Transilvania, anunț important pentru clienți. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Banca Transilvania a făcut un anunț oficial pentru clienții care au cont deschis. Toți românii care folosesc bancomatele instituției trebuie să fie informați în legătură cu acest lucru.

Banca Transilvania a făcut un anunț oficial pentru toți clienții

Românii care au cont deschis la Banca Transilvania și merg des la bancomat pentru a scoate bani trebuie să știe că reprezentanții instituției au transmis un mesaj important.

ADVERTISEMENT

Atunci când ajungi la bancomat, se poate întâmpla să găsești bani acolo. Indiferent de suma găsită, nu trebuie să iei banii respectivi, deoarece pot aparține unui alt client, care nu i-a luat, din diverse motive.

Într-un astfel de caz, clientul de dinainte poate s-a grăbit, nu a mai finalizat retragerea sau nu a depus banii. De altfel, poate a fost vorba de neatenție într-o asemenea situație.

ADVERTISEMENT

Fiecare bancomat are o cameră de supraveghere. Astfel, clienții care găsesc bani la bancomate, de la alte persoane care au fost înaintea lor, trebuie să ducă imediat suma respectivă la o agenție.

După ce duci banii, angajații agenției știu ce să facă cu aceștia pentru a ajunge înapoi la persoana care nu a mai intrat în posesia lor. Dar ce poți face atunci când găsești banii, iar banca este închisă?

ADVERTISEMENT

În acest caz, dacă găsești bani la bancomat, cea mai bună soluție este să suni la Poliție. Dacă faci acest lucru, șansele ca banii să ajungă la cel care nu i-a mai luat sunt mai mari.

“Ai găsit bani la bancomat, ce trebuie să faci ? Dacă, de exemplu, ai găsit o sumă în fanta de bani a bancomatului nostru, nu considera că este ziua ta norocoasă. Intră cu banii la colegii noștri din (oricare) agenție, care știu ce au de făcut mai departe.

ADVERTISEMENT

Dacă agenția noastră este închisă, cel mai bine este să anunți poliția. Cum se poate întâmpla să rămână sume în fanta de bani? Din neatenție.

Posibil ca înaintea ta un client să plece de la bancomat fără să finalizeze retragerea/depunerea de bani”, este anunțul transmis de reprezentanții Băncii Transilvania, potrivit news18.ro.

ADVERTISEMENT