Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță a făcut planurile pentru FCSB – Sepsi. Cine crede că va fi jucătorul decisiv

După înfrângerea dureroasă contra Rapidului, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regulat, FCSB debutează cu Sepsi, în play-off-ul acestui sezon.
17.03.2024 | 21:02
Banel Nicolita a facut planurile pentru FCSB  Sepsi Cine crede ca va fi jucatorul decisiv
FCSB debutează cu Sepsi, în play-off-ul acestui sezon. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB – Sepsi este partida care închide prima etapă din play-off-ul SuperLigii. În celelalte două meciuri, Rapid a fost învinsă de Farul, scor 1-2, în timp ce Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la CFR Cluj, 2-1.

Pe ce jucător mizează Bănel Nicoliță în meciul FCSB -Sepsi

Înaintea înfruntării de pe Arena Națională, Bănel Nicoliță a analizat FCSB – Sepsi OSK în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul fotbalist al clubului roș-albastru consideră că Darius Olaru are o datorie morală față de suporteri, după meciul slab făcut împotriva celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”FCSB vine după un meci pierdut cu Rapid. A fost un duș rece și e clar că vor arăta mult mai bine. Sunt foarte motivați. Mă aștept ca Olaru să joace mult mai bine, mai ales că în meciul cu Rapid nu a fost jucătorul pe care cu toții ni-l dorim”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Vochin, înainte de FCSB – Sepsi: ”Cred că nu se va întâmpla asta”

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a vorbit despre șansele ca Sepsi OSK să o încurce pe FCSB pe teren propriu și să producă surpriza etapei.

ADVERTISEMENT

”În campionatul nostru oricine are șanse cu oricine. La victorie, Sepsi ar începe să spere la un loc de cupe europene. Contează foarte mult moralul celor de la FCSB.

În momentul în care știi că debutezi în play-off cu a șasea echipă, Sepsi având și jucători care lipsesc, s-ar putea ca cei de la FCSB să considere că au un meci ușor.

ADVERTISEMENT

Cred că nu se va întâmpla asta, având în vedere că au luat bătaie etapa trecută și sunt în stare de alertă”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Târnovanu a rămas în poarta lui FCSB și pentru  meciul cu Sepsi! Echipele de start

Chiar dacă după meciul pierdut de FCSB în fața lui Rapid, scor 4-0, Gigi Becali a declarat că se gândește să îl introducă pe Andrei Vlad în echipa de start, Ștefan Târnovanu a fost titular împotriva lui Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: Udrea, Vlad – Crețu, Antwi, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Chiricheș, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous;

Sepsi OSK (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, Ciobotariu – Păun(c) – Popsa, Kallaku, K. Varga, Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo – Safranko, Grigore, Renta, Tănasă, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon;
Antrenor: Bernd Storck

ADVERTISEMENT