Sport

FCSB – Sepsi 2-1, în etapa 1 din play-off. FCSB e la 7 puncte de locul 2, după a 7-a victorie la rând cu Sepsi. Cum arată clasamentul

FCSB s-a impus în prima etapă din play-off în fața celor de la Sepsi. "Roș-albaștrii" s-au distanțat la 7 puncte de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova.
17.03.2024 | 22:55
FCSB  Sepsi 21 in etapa 1 din playoff FCSB e la 7 puncte de locul 2 dupa a 7a victorie la rand cu Sepsi Cum arata clasamentul
FCSB - Sepsi. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
17-03-2024
17:41

FCSB - Sepsi 2-1 (Coman 11, Băluță 40 - Debeljuh 24)

Clasament play-off Superliga
Clasament play-off Superliga

Vezi cele mai importante faze aici.

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 75: Olaru a luat o acțiune individuală și a încercat să marcheze, dar șutul a fost parat de Moldovan.

Min. 74: Ocazie mare pentru FCSB. Din nou cuplul Olaru – Coman a fost aproape de un nou gol pentru gazde, însă atacantul “roș-albaștrilor” șutează peste poartă cu stângul dintr-0 poziție foarte bună de gol.

Min. 40: GOOOL FCSB!!! Băluță primește mingea de la Radunovic și avansează până la marginea careului de unde marchează un gol fabulos cu stângul.

Min. 24: GOOOL Sepsi!!! Debeljuh scoate penalty și reușește să înscrie de la punctul cu var golul cu numărul 40 în SuperLiga.

Min. 11: GOOOL FCSB!!! Florinel Coman deschide scorul cu un șut dat din scurt. Darius Olaru trece de doi jucători în careu și îi dă pasă atacantului care marchează direct din întoarcere.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru(c) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman; Rezerve: Udrea, Vlad – Crețu, Antwi, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Chiricheș, Alhassan; Antrenor: Elias Charalambous;
  • Sepsi: D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, Ciobotariu – Păun(c) – Popsa, Kallaku, K. Varga, Dumitrescu – Debeljuh; Rezerve: Gedo – Safranko, Grigore, Renta, Tănasă, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon; Antrenor: Bernd Storck

După înfrângerea dureroasă contra Rapidului, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regulat, roș-albaștrii vor să își refacă moralul. De altfel, acesta este pe jumătate refăcut, ca urmare a înfrângerii giuleștenilor contra Farului. Partida FCSB – Sepsi le oferă, însă, gazdelor posibilitatea de a se distanța în fruntea clasamentului inclusiv față de CFR Cluj.

FCSB – Sepsi, live video online, în etapa 1 din play-off-ul SuperLigii

A fost supărare mare la FCSB, după înfrângerea umilitoare suferită în fața rivalilor din Giulești. Gigi Becali s-a gândit să renunțe la echipă. Ca de obicei, patronul roș-albaștrilor s-a răzgândit rapid și își păstrează încrederea că echipa sa va reuși să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

În viziunea sa, doar o intervenție divină îi poate opri pe Florinel Coman și Darius Olaru să devină campioni, în premieră, cu FCSB. Până la divinitate, FCSB trebuie să treacă de Sepsi în prima etapă din play-off, pentru a-și garanta un plus de liniște și pentru a profita de înfrângerea Rapidului, contra celor de la Farul și de eșecul lui CFR Cluj, contra Craiovei.

Elias Charalambous așteaptă și el o reacție din partea jucătorilor pe care îi antrenează, însă meciul contra covăsnenilor poate fi unul periculos pentru roș-albaștri. Sepsi a prins in-extremis play-off-ul și vine cu un moral excelent la București, visând chiar la o clasare pe locul 3, la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FCSB – Sepsi

Duelul care se va juca pe Național Arena este transmis în direct pe principalele posturi de sport din România. Meciul se vede pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Totodată, puteți viziona partida în format LIVE VIDEO și pe FANATIK.ro.

După o săptămână ploioasă și friguroasă, Bucureștiul are parte de un weekend cu temperaturi de până la 17 grade Celsius și cer senin. La ora de start a partidei de duminică, vor fi 11 grade și nu există risc de precipitații.

ADVERTISEMENT

Programul etapei 1 din play-off-ul SuperLiga și clasament

Meciul de la București este cel care încheie prima etapă a play-off-ului. Primele două partide s-au disputat vineri și sâmbătă.

Vineri, 15 martie

  • ora 20:30 Rapid – Farul 1-2 (Rrahmani pen. ’85 / Munteanu ’23, ’55)

Sâmbătă, 16 martie

  • ora 20:00 CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 (Ilie ’66 / Baiaram ’38, Mitriță ’51)

Duminică, 17 martie

  • ora 21:00 FCSB – Sepsi (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Înaintea startului partidei dintre roș-albaștrii și covăsnenii antrenați de neamțul Storck, clasamentul play-off-ului arată astfel:

ADVERTISEMENT
  1. FCSB – 32 puncte (0 meciuri în play-off)
  2. Universitatea Craiova – 28 puncte
  3. Rapid – 28 puncte
  4. CFR Cluj – 27 puncte
  5. Farul Constanța – 25 puncte
  6. Sepsi – 22 puncte (0 meciuri în play-off)

Cote pariuri la meciul FCSB – Sepsi

Caracterul complicat al meciului pe care îl are de jucat FCSB în etapa inaugurală a play-off-ului este sugerat și de cotele de la pariuri. Un succes al gazdelor nu este deloc extrem de sigur, în viziunea bookmakerilor. Astfel, 1 solist are cota 1,70, iar remiza este cotată cu 3,70. Un succes al oaspeților are cota 5,30.

În sezonul regulat, FCSB a câștigat cu 5-2 pe terenul covăsnenilor, în septembrie 2023. În returul de pe Național Arena, jucat în data de 11 februarie, gazdele s-au impus mult mai greu, cu 1-0.

FCSB – Sepsi, live stream, 21:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Arbitrul de centru al meciului dintre echipa lui Charalambous și cea antrenată de Storck va fi Horațiu Feșnic. Tușieri vor fi Alexandru Cerei și Daniel Mitruți, în timp ce în camera VAR se vor afla Sorin Costreie și Horia Mladinovici.

Sepsi nu a mai învins-o pe FCSB din 25 aprilie 2021, când s-a impus cu 2-1 chiar pe Național Arena. Au urmat trei remize și nu mai puțin de șase victorii consecutive ale roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT