Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunţat prima victimă după Rapid – FCSB 4-0: “Mă gândesc dacă îl mai bag în play-off!”. Exclusiv

Gigi Becali a fost dezamăgit după Rapid - FCSB 4-0. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Ştefan Târnovanu ar putea ieşi din poartă la primul meci din play-off.
10.03.2024 | 00:27
Gigi Becali a anuntat prima victima dupa Rapid  FCSB 40 Ma gandesc daca il mai bag in playoff Exclusiv
Gigi Becali a anunţat prima victimă după Rapid - FCSB 4-0: "Mă gândesc dacă îl mai bag în play-off!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 4-0, aplicând cea mai dură înfrângere a roş-albaştrilor din actuala stagiune. Echipa lui Charalambous mai păstrează patru puncte la începutul play-off-ului faţă de rivali.

Gigi Becali a anunţat prima victimă după Rapid – FCSB 4-0: “Mă gândesc dacă îl mai bag în play-off!”

Gigi Becali a fost foarte supărat la finalul confruntării şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport 1 că se gândeşte dacă îl va mai băga pe Ştefan Târnovanu în play-off:

ADVERTISEMENT

“Rușinoasă, nu dezamăgitoare. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Ei și-au dat viața pe teren, noi nu. Dacă Olaru, Coman, Tavi Popescu, zero. Nu mai spun și Ștefan Târnovanu.

Mă gândesc dacă mai intră în poartă. Primul gol și ăla la colțul scurt. Mingea e a lui. Aștepți să iei gol? Nu că e neinspirat, e fricos. Mingea era a lui. N-am avut niciun jucător pe teren, nimic!

ADVERTISEMENT

“Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad”

Este o umilință. E batjocoră, nu umilință. Ce poți să simți dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greșeala lui Târnovanu care a luat gol. Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad.

Nu pot să spun de unul ceva. Coman nu a tras echipa. Îl am pe Radaslavescu, dar să vedem. Trebuie să găsim un puști. Octavian Popescu s-a plimbat pe teren, a pierdut toate mingile.

ADVERTISEMENT

E joc, trebuie bărbăție. Florinel Coman a fost zero. Băi, ăsta e gol să îl iei, pe care îl dă Krasniqi? Trebuia să îl iau eu”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport 1, după Rapid – FCSB 4-0.

FCSB, patru puncte la start de play-off!

FCSB păstrează patru puncte avans la startul play-off-ului. În prima etapă, roş-albaştrii joacă împotriva celor de la Sepsi, într-un meci programat duminica viitoare pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad şi-a pierdut postul de titular de la FCSB după o gafă în meciul cu FC Argeş, în martie 2022. De atunci, poarta roş-albaştrilor a fost apărată de Ştefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT