Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă a semnat şi revine pe teren la 39 de ani: “Nu mi-e frică! Sunt antrenat”

Bănel Nicoliță a semnat cu CS Amara și revine în fotbal la 39 de ani, iar acesta și-a anunțat planurile în direct la FANATIK SUPERLIGA.
02.02.2024 | 11:15
Banel Nicolita a semnat si revine pe teren la 39 de ani Nu mie frica Sunt antrenat
Bănel Nicoliţă a semnat şi revine pe teren la 39 de ani: “Nu mi-e frică! Sunt antrenat” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

CS Amara l-a transferat pe Bănel Nicoliță pentru a ataca promovarea în Liga 3, iar analistul FANATIK SUPERLIGA are obiective mari. Acesta și-a pus în gând să îl aducă și pe fratele său în Liga 4 și a dezvăluit că nu putea refuza oferta de a reveni pe teren din partea unui prieten.

Bănel Nicoliţă a semnat şi revine pe teren la 39 de ani: “Nu mi-e frică! Sunt antrenat”

Pe modelul Inter Miami, CS Amara l-a transferat pe Bănel Nicoliță și așteaptă și alte întâriri pentru promovarea în Liga 3. Acesta a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a primit oferta de a reveni pe teren și pe cine se pregătește să mai aducă împreună cu el.

ADVERTISEMENT

După experiența la CS Făurei, Bănel Nicoliță este gata să revină pe dreptungiul verde la 39 de ani. Specialistul FANATIK nu a putut refuza oferta din partea unui prieten și anunță că se bate la promovare.

„M-a sunat Dragoș Buzatu de la Victory Cup și m-a rugat, băi Bănele nu vrei să mergi să joci pentru Amara. Pentru tine și că îi cunosc pe băieți că am avut un amical cu ei acum doi ani de zile merg. În Liga 4, vor să promoveze, au intrat în play-off sunt 8 echipe și sunt la 6 puncte de primul loc.

ADVERTISEMENT

Încerc să aduc încă 2 jucători, inclusiv pe fratele meu pe Stelică. Vrem să facem o trupă serioasă și o echipă care poată să se bată la promovare și să câștige și barajul, trebuie să te pregătește și pentru baraj nu numai să câștigi campionatul.

Barajul va fi cu Ilfov, nu mie frică. Fetești are 6 puncte diferență de locul 2, trebuie să mergem acolo puternic să bătem tur-retur și să mai piardă un meci, iar noi să le câștigăm pe toate. Acolo voi merge doar sămbătă, sunt antrenat tată, la FANATIK zi de zi, nu mai am nevoie”, a spus Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Când ajungi în Liga 3 îți trebuie mai mulți bănuți”

„Sunt pregătit și fizic și moral să duc acest proiect pănă la final. Îmi doresc să fac lucrul ăsta pentru că îmi place și știți că viața mea este fotbalul. Datorită fotbalului sunt aici și datorită fotbalului sunt cine sunt în ziua de astăzi și este normal să rămân în fenomen.

Dacă pot fizic, de ce nu să o fac. Un salariu foarte bun, mi-au făcut o ofertă foarte bună. Cine mi-a făcut oferta este un prieten foarte bun, Dragoș Buzatu care se ocupă de Victory Cup și nu puteam să îl refuz. Nici ca și ofertă, nici pe el ca și prieten.

ADVERTISEMENT

Când ajung la Victory Cup orice vreau din restaurantul ăla mici, suc și ce vreau să mănânc, să beau nu le-am plătit niciodată. Nu mă lasă niciodată, chiar dacă sunt cu 10 inși și am toată familia în spate nu mă lasă. Pentru asta am și acceptat să merg la Amara, să respecți un om.

Acum 2 ani de zile au fost în Liga 3, dar au retrogradat. Când ajungi în Liga 3 îți trebuie mai mulți bănuți, numai e același lucru cu 2, 3 miliarde în Liga 4. În Liga 3 vorbim de 15, 20, 30 de miliarde doar să rămâi în Liga 3. Am fost în ligă și știu despre ce este vorba”, spune Nicoliță.

Andrei Vochin, despre mutarea lui Bănel Nicoliță la CS Amara: „Un fel de Inter Miami”

Andrei Vochin compară mutarea lui Bănel Nicoliță la CS Amara cu ce se întâmpla la Inter Miami după transferul lui Lionel Messi. Acesta spune că transferul fostului mijlocaș de la FCSB este o mutare intersantă de marketing.

„O să fie CS Amara un fel de Inter Miami. Cum face Messi la Inter Miami, poate se mai lipește un Eurofantastic. Bănel și prietenii la Amara ar fi o acțiune de marketing care să joacă echipei, chiar pentru un aspirat la un post de marketing ar putea fi interesant”, a declarat Vochin.

Banel Nicolita A REVENIT pe teren, la 39 de ani | UNDE VA JUCA in actualul sezon

ADVERTISEMENT