Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă, dat pe spate de fostul atacant de la FCSB: “Nu puteai să îi iei mingea!”

Bănel Nicoliță a fost dat pe spate de Cyril Thereau, fostul atacant al FCSB-ului, despre care a povestit că nu reușea nimeni să-i ia mingea.
14.10.2023 | 12:43
Banel Nicolita dat pe spate de fostul atacant de la FCSB Nu puteai sa ii iei mingea
Bănel Nicoliţă, dat pe spate de fostul atacant de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care este cel mai bun atacant străin din România, lăudându-l pe Albion Rrahmani, însă amintind de Cyril Thereau, fostul său coleg de la Steaua, actuala FCSB.

Bănel Nicoliţă, dat pe spate de fostul atacant de la FCSB

Bănel Nicoliță a fost dat pe spate de Cyril Thereau și a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cât de greu îi era lui Sorin Ghionea sau Dorin Goian să-i ia mingea atacantului francez:

ADVERTISEMENT

„Thereau a fost cel mai bun, pe care l-am întâlnit! Goian stătea în spatele lui să-i ia mingea și nu putea. Era înalt, slăbănog, dar când punea brațele și picioarel în jurul mingii, Ghionea și Goian nu reușeau să-i ia mingea.

Vă dau cuvântul meu. Așa forță și ce calitate avea, avea și peste 1.80. Rrahmani e un atacant bun, îmi place, e un atacant care poate oricând să dea gol”.

ADVERTISEMENT

Thereau a fost să o vadă pe FCSB la un derby cu Rapid

În sezonul precedent, Cyril Thereau a venit în România pentru a asista la derby-ul dintre FCSB și Rapid, câștigat de vicecampioana României, scor 3-1, vorbind despre fotbalul românesc, dar și despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua:

„A fost frumos. E al doilea meci pe care îl văd pe acest stadion. Atmosfera era mai frumoasă în Ghencea, când eram acolo. A fost frumos. MM mi-a spus că echipa este într-un moment rău, dar au câștigat, deci este bine. I-am spus că am vent cu noroc.

ADVERTISEMENT

I-am văzut când au jucat cu Anderlecht. Nu am văzut meciul, dar m-am văzut cu băieții după meci și le-am spus că o să vin cu noroc. Sunt bucuros că au câștigat azi.

Mai au două meciuri restante. Dacă le vor câștiga, pot intra în play-off. Cred că cel mai important este să găsească un nou antrenor și să câștige cele două meciuri. E important să nu mai piardă meciuri.

ADVERTISEMENT

Pentru mine s-a terminat cu fotbalul. Am 39 de ani, mi-am încheiat cariera acum doi ani. Pentru mine, s-a terminat cu fotbalul. Îmi place România. Când eram în Italia, mulți oameni mă opreau și vorbeam despre FCSB. Când pot, vin în București pentru că îmi place orașul și oamenii de aici”.

„Nu știam că Mutu este aici. Nu am apucat să joc cu el pentru că a fost înaintea mea la Fiorentina. Când eram acolo, el făcea licența de antrenor.

Singura diferență la FCSB față de perioada în care am jucat aici e faptul că jumătate din echipă era la echipa națională. Cred că acum e puțin diferit. Și CFR are o echipă bună.

Am văzut că au făcut lucruri bune în Europa. Mi-a explicat MM. Eu am jucat la Steaua, pentru echipa asta. Cred că sunt lucruri politice, nu știu ce s-a întâmplat”, a mai spus Cyril Thereau.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Cine a fost CEL MAI BUN ATACANT STRAIN care a jucat in Romania

ADVERTISEMENT