Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă, motivat de “Shakira” Borcea înainte de Steaua – Dinamo: “Înnebuneam când îl vedeam cum dansează”

Bănel Nicoliță a rememorat vremurile în care FCSB se duela cu Dinamo la campionat. Fostul jucător al lui Gigi Becali își dorește ca trupa din Ștefan cel Mare să revină la gloria de altă dată.
09.10.2023 | 18:59
Banel Nicolita motivat de Shakira Borcea inainte de Steaua  Dinamo Innebuneam cand il vedeam cum danseaza
Banel Nicolita era motivat de Cristi Borcea. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB este pe primul loc în Liga I și are șanse mari să câștige campionatul în acest an. Principala contracandidată a formației lui Gigi Becali este CFR Cluj. Dinamo, deși aflată în prima ligă,  se luptă să scape de la retrogradare. Nicoliță și-ar fi dorit ca derby-ul dintre cele două să fie unul pe muchie de cuțit.

Nicoliță o vrea pe Dinamo puternică

“Tot ce îmi doresc eu este să își facă Dinamo echipă frumoasă. Sunt de acord cu tine, Robert, fără bani nu merge nimic. Când era domnul Borceaș și făcea ca Shakira, eu ca jucător înnebuneam. 

ADVERTISEMENT

Când făcea ca Shakira domnul Borcea. Făcea ca Shakira frumos. Înnebuneam, abia așteptam să joc cu ei. Dacă eu am jucat cu glezna uite așa, uite așa umflată. La meci, a venit Moți.

Am vrut să dau centrare și a venit direct cu talpa peste. Și eu m-am dus la minge, mai ales că eu jucam și la naționala României cu el, când mi-a pus talpa, pe gleznă instant”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a întors în Liga I în acest an

Dinamo și Rapid erau rivalele FCSB-ului pe vremea când Bănel Nicoliță activa ca jucător. Între timp, Rapid și-a revenit grație investițiilor făcute de noul patron al echipei, Dan Șucu. Dinamo, însă, întâmpină probleme. Formația din Ștefan cel Mare încă nu a găsit omul potrivit care să o ducă către cupele europene.

“Erau vremuri frumoase. Din acest motiv, mi-aș dori ca și Dinamo și Rapid. Uite cum e Rapid acuma, să se ridice și Dinamo la nivelul lui Rapid, iar atunci vom avea un campionat și mai frumos.

ADVERTISEMENT

Mă motiva și mai tare când îl vedeam pe Borcea. Există jucători care în ziua de azi să plângă? Nu există. Credeți-mă, cu jucătorii actuali care mai joacă și ei la cluburile astea de tradiție”, a completat Bănel Nicoliță.

“Giani, ascultă-mă. Rapidistul și stelistul își doresc ca Dinamo să își facă echipă. Scuză-mă, eu sunt primul care îmi doresc să fie un Dinamo puternic pentru că facem spectacol în emisiune”, a spus Horia Ivanovici, completat de Giani Kiriță: “Noi când a promovat Rapid nu ne-am bucurat? Dinamo, Rapid, FCSB, Craiova și alte echipe”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Nicolita era motivat de Borcea

 

ADVERTISEMENT