Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Bănel Nicoliță, în extaz după victoria FCSB: “Măcel! Au fost 11 Bănelinho”

Bănel Nicoliță, invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, a vorbit despre victoria FCSB în derby-ul cu Rapid, 3-1. L-a impresionat atitudinea jucătorilor lui Pintilii.
08.11.2022 | 11:27
Video Banel Nicolita in extaz dupa victoria FCSB Macel Au fost 11 Banelinho
Bănel Nicoliță, în extaz după FCSB - Rapid 3-1. Atitudinea jucătorilor lui Pintilii l-a impresionat cel mai mult în derby. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, astfel că discuția nu putea să înceapă altfel decât cu victoria FCSB cu Rapid, scor 3-1. Bănel a fost impresionat de victoria obținută de fosta echipă și de atitudinea jucătorilor lui Mihai Pintilii în derby!

VEZI VIDEO MAI JOS

Bănel Nicoliță, impresionat de prestația FCSB din derby-ul cu Rapid: “Mai aveau un pic și băgau alunecări și la arbitru”

Bănel Nicoliță a remarcat la FANATIK SUPERLIGA și că rapidiștii au venit cu o încredere exagerată dată de poziția din clasament, iar asta i-a făcut pe Săpunaru și compania să intre un pic pe vârfuri.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit! Măcel, măcel! Mă bucur că într-adevăr atitudinea a fost alta. Vreau jucători să intre cu capul în zid, asta au făcut băieții mei. Orice duel l-au câștigat. Și Rapidul sunt sigur că nu s-au așteptat la o asemenea atitudine din partea lor. Îi știau morți, haide că îi batem ușor. Au venit puțin pe vârfuri, așa mi s-a părut.

Au făcut băieții mei o repriză fantastică, prima. Rapidul nu a avut un șut pe poartă. La 1-0 a fost o ocazie mai clară pe care a avut-o Rapid, la Sefer. Mai aveau un pic și băgau alunecări și la arbitru. La meciul ăla m-am văzut și eu. Până și Tavi Popescu, care e cel mai timid jucător pe care îl știu, băga alunecări în stânga și în dreapta”, a declarat Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu și Andrei Cordea, jucătorii pe care i-a remarcat Bănel Nicoliță în FCSB – Rapid 3-1 la FANATIK SUPERLIGA

Bănel Nicoliță a fost convins că FCSB se va impune în derby și i-a remarcat pe Tavi Popescu și Cordea pentru prestație. Și pe toți pentru atitudine. Este convins că un merit în aparține și lui Gheorghe Mustață. Fanii FCSB au fost la baza din Berceni înaintea partidei cu Rapid și i-au încurajat pe favoriți.

“Eu v-am spus că FCSB va câștiga, dar nu mă așteptam la o asemenea atitudine din partea băieților. Tavi a făcut un meci extraordinar, Codrea de asemenea. Au fost suporterii la bază și i-au încurajat înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Eu îl știu foarte bine pe Mustață și mereu când venea după un eșec nu exista conflict. Zicea ‘bă, ce a fost ieri a rămas ieri. Hai să o luăm de la capăt'”, a mai povestit Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB s-a apropiat de play-off, dar încă are emoții pentru accederea în primele 6. Rapid, tot mai departe de liderul Farul

FCSB s-a impus în partida cu Rapid, scor 3-1, prin golurile marcate de Cordea, Compagno și Octavian Popescu. Singura reușită a oaspeților a fost semnată de Dugandzic, din lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

După această victorie, FCSB este pe locul 7, cu 23 de puncte. Doar trei mai puține decât Petrolul și Hermannstadt, care ocupă ultimele două poziții de play-off. FCSB are și două partide mai puțin disputate decât acestea. În vreme ce Rapid este pe locul 2, la 8 puncte în spatele liderului Farul.

ADVERTISEMENT