Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin au ales grupa României la Euro 2024: ”Să fie spectacol!”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA și-au ales grupele favorite la Euro 2024, probabil cea mai surprinzătoare alegere fiind cea a lui Cristi Coste, care vrea o grupă ”de foc”.
02.12.2023 | 08:31
Banel Nicolita Robert Nita si Alin Buzarin au ales grupa Romaniei la Euro 2024 Sa fie spectacol
Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin au ales grupa României la Euro 2024: ”Să fie spectacol!”
ADVERTISEMENT

Inițial, Bănel Nicoliță a gândit o grupă care să le permită ”tricolorilor” să se califice mai departe, în condițiile în care primele trei formații vor ieși din grupă. ”Belgia, România, Slovenia sau Slovacia, mai bine și Elveția”, a transmis Nicoliță, moment în care a intervenit Alin Buzărin: ”Slovenia ne-a bătut anul trecut la Cluj”.

Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin au ales grupa României la Euro 2024

La rândul său, Robert Niță a plusat și a mărturisit că vrea Polonia lui Lewandowski în grupă. ”Avem șanse și la locul trei, cele mai bine clasate locul 3 vor merge mai departe. Eu vreau Germania, echipă gazdă, încep greu și termină în finală, Slovenia și din urna a 4-a Ucraina sau Polonia lui Lewa”, a explicat Niță, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cât despre opțiunea jurnalistului Alin Buzărin, acesta visează la o grupă cu Germania, țară gazdă a turneului. Potrivit tragerii la sorți, dacă România cade cu Germania la tragerea la sorți, naționala țării noastre va deschide turneul.

”Germania, să avem țara gazdă cum am venit la Paris, gazda deschide. Trebuie să deschidă cu tine sau cu alte două echipe care fac parte din grupă”, a explicat Alin Buzărin. ”Dacă nici pe nemți nu-i batem, pe cine? I-au bătut turcii, Japonia, Austria”, s-a amuzat Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”În condiții de meciuri amicale. Dacă din urna a 3-a o fi mai bine o Scoție, care în afară de Robertson ăla…zic Cehia, care în momentul ăsta nu are jucători la nivelul Slovaciei și nici ai Sloveniei. A plecat selecționerul, chiar dacă s-a calificat.

Deci Germania, România, Cehia și vreau acel play-off, unde e Grecia cu nu știu cine. O să se califice Grecia. Ne dorim cel mai ușor, ce trebuie să facem, lasă meciul cu Germania. Să câștigăm unui dintre meciurile cu Cehia. Ce vrei, să câștigi Campionatul European?”, a completat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

În încheiere a fost prezentată grupa de ”foc” dorită de Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. ”Grupa din 2008 o vreau repetată, Franța, Olanda și Italia. Grupa în care am început cu egal cu Franța și Italia și n-am putut prima repriză cu Olanda. Asta-i grupa pe care o doresc eu. Nu contează ce o să fie, spectacol. Dacă tot e să mergem să jucăm fotbal, să jucăm și om vedea”, a precizat Coste.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Grupa preferată de Bănel Nicoliță la Euro

ADVERTISEMENT