Life

Barack și Michelle Obama, aproape de divorț. Ce s-a întâmplat în cuplul prezidențial

22.11.2020 | 16:59
Barack si Michelle Obama aproape de divort Ce sa intamplat in cuplul prezidential
Barack și Michelle Obama, aproape de divorț. Ce s-a întâmplat în cuplul prezidențial. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Michelle Obama este una dintre femeile de succes din Statele Unite ale Americii, dar cu toate acestea a avut parte de probleme. Mai exact, fosta Primă Doamnă a fost nefericită în timpul celor două mandate de președinte ale lui Barack. 

Fostul președinte american a dezvăluit în ultima sa carte că ascensiunea sa în lumea politică a cauzat probleme în viața de familie. Mai exact, fostul șef de stat a mărturisit că a fost aproape de divorț, presiunea de la Casa Albă fiind enormă pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

Barack Obama s-a lăsat absorbit de munca de președinte, în timp ce partenera sa de viață era tot mai expusă opiniei publice. Michelle Obama a început treptat să treacă pe planul secund, lucru care a afectat enorm cuplul prezidențial.

Barack și Michelle Obama, la un pas de despărțire. Ce probleme i-au afectat

„Am continuat să simt o tensiune la ea, destul de subtilă, dar constantă. Era ca și cum, în timp ce eram îngrădiți între pereții de la Casa Albă, toate frustrările ei deveneau mai evidente pe măsură ce eu eram tot mai absorbit de munca mea și familia noastră era tot mai expusă criticilor de tot felul și atacurilor.

ADVERTISEMENT

Până și prietenii noștri și membrii familiei noastre puneau rolul ei pe plan secund. Și toate astea au afectat-o pe Michelle”, a dezvăluit fostul președinte al Statelor Unite ale Americii în ultima sa carte, intitulată „A Promised Land”, notează okmagazine.ro.

Barack Obama a mai povestit în cartea lansată pe 17 noiembrie 2020 că au existat perioade în care era convins că viața lor era mult mai simplă și mai ușoară înainte să ajungă președinte. Fostul președinte se gândea cu groază că acele momente plăcute din trecut nu se vor mai întoarce.

ADVERTISEMENT

„Erau nopți în care stăteam întins lângă Michelle în întuneric și mă gândeam la zilele în care totul părea mai simplu între noi doi, zâmbetul ei era mult mai constant și dragostea noastră era mai puțin îngreunată.

M-am înfiorat la gândul că acele momente era posibil să nu se mai întoarcă niciodată”, a mai scris fostul șef de stat despre momentele grele din căsnicia sa, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

La rândul ei fosta Primă Doamnă a recunoscut că au existat tensiuni în viața de cuplu, însă a reușit să se mențină pe linia de plutire după ce a început să facă terapie. Michelle Obama a ajuns la concluzia că nu trebuia să câștige o anumită luptă împotriva soțului ei, ci mai degrabă trebuia să-și dea seama ce o face fericită.

ADVERTISEMENT
Tags: