Life

Serialul cu care Pro Tv vrea să rupă audiențele. Când începe noua comedie și cine joacă în ea

Serialul de comedie care se va difuza în curând pe Protv și prin care postul și-a propus să rupă audiențele. Ce actori joacă în peliculă?
24.04.2024 | 16:37
Serialul cu care Pro Tv vrea sa rupa audientele Cand incepe noua comedie si cine joaca in ea
Când începe serialul de comedie de pe Protv. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un nou serial este gata să înceapă pe Protv. Va fi de comedie și i-ar putea cuceri rapid pe telespectatori. Reprezentanții postului și-au propus să facă o audiență foarte mare. Ce actori joacă în peliculă?

Prin ce serial de comedie și-a propus Protv să facă audiență

Încă din vara anului trecut s-au anunțat filmările pentru noul serial de comedie, de pe Protv. Iulian Postelnicu sau Alexandru Papadopol sunt printre actorii care se regăsesc în proiectul ce se dorește a fi unul colosal.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre pelicula Brigada Nimic, în care vor exista personaje precum Săgeată, interpretat de Iulian Postelnicu, Giovani, pus în scenă de Alexandru Papadopol, Carmola, jucat de Irina Ștefan și Toma, întruchipat de Nicu Banea..

”Într-o abordare plină de umor, serialul urmărește cazurile mici și neînsemnate pe care trebuie să le rezolve polițiștii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma. Lumea interlopă din Bucureștiul zilelor noastre nu este și nici nu a fost vreodată ca cea a New York-ului.

ADVERTISEMENT

Pe străzile capitalei nu vedem pistolari care luptă împotriva Poliției sau urmăriri ca în filmele de acțiune. Aici avem toate șansele să găsim mici escroci, la colțul străzii, mici traficanți sau mici bande locale care fac contrabandă.

Cuvântul cheie este: ”mic”. Iar Brigada Nimic trebuie să lupte fix împotriva acestei lumi a criminalității… reduse, cu resurse… reduse, dar cu mult umor (…)”, transmite Protv într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Brigada Nimic, un nou serial de comedie pe Protv

Toate personajele enumerate sunt patru polițiști care vor lupta contra lumii interlope din București. Se vor axa pe cazuri mici, iar modul cum vor acționa va stârni în mod cert amuzamentul celor de acasă. Mai exact, pe data de 20 mai este programată comedia să înceapă. Protv nu a anunțat o oră de debut a serialului, dar cert este că se va difuza și pe platforma Voyo.

”Patru polițiști cu atitudine și diverse probleme în carieră ajung să fie o brigadă care rezolvă cazurile pe care nimeni altcineva nu le dorește. Cu mult umor și stângăcie, Săgeată, Carmola, Giovanni și Toma sunt rețeta perfectă pentru… dezastru. Sau poate nu?

ADVERTISEMENT

Brigada Nimic – o comedie savuroasă, care îi va face pe toți cei de acasă să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața televizorului, începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO”, a mai comunicat postul.

ADVERTISEMENT
Tags: