News

Bărbat din Călărași, căutat cu ajutorul câinilor de urmă și un elicopter. A înjunghiat 4 oameni

Un bărbat din Călărași este căutat cu ajutorul câinilor de urmă și al unui elicopter după ce a înjunghiat nu mai puțin de patru persoane.
06.10.2023 | 13:39
Barbat din Calarasi cautat cu ajutorul cainilor de urma si un elicopter A injunghiat 4 oameni
Bărbat din Călărași, căutat cu ajutorul câinilor de urmă și un elicopter. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a înjunghiat fosta iubită, dar și pe iubitul acesteia, după care a încercat să le dea foc părinților fetei. Bărbatul este considerat extrem de periculos și este căutat cu ajutorul unui elicopter. Jandarmii au apelat inclusiv la câini de urmă, pentru că atacatorul s-ar ascunde într-o zonă de păduri și mlaștini.

Bărbat din Călărași, căutat cu ajutorul câinilor de urmă și un elicopter

Atacul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00, moment în care bărbatul și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul femeii și pe părinții acesteia. Mai mult, a încercat să le dea foc oamenilor, după care s-a făcut nevăzut, iar acum este căutat de jandarmi și de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

ADVERTISEMENT

”În operaţiunea de căutare au fost aduşi şi câini de urmă, iar ieri a fost ridicat şi un elicopter care a survolat întreaga zonă. Persoanele rănite în acea noapte au ajuns la spital. Potrivit informaţiilor, fosta concubină a bărbatului este în stare gravă”, au transmis autoritățile, conform Observatornews.ro.

Martorii spun că actualul iubit al femeii este cel care a cerut disperat ajutor la o benzinărie din apropiere, reușind cumva să ajungă acolo deși era plin de sânge. Se pare că atacul s-a produs pe fondul consumului de alcool și al geloziei extreme, moment în care atacatorul în vârstă de 35 de ani a luat-o razna.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că fostul iubit al parteneri sale îl amenință cu moartea. În fapt, în jurul orei 01:20, bărbatul de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine

Acesta ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul casei, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta soţie, pe mama acesteia și pe actualul iubit al femeii. De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a provocat leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către un teren extravilan. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical”, au transmis oficialii IPJ Călărași.

Potrivit Observatornews.ro, bărbatul se numește Radu Costel Dumitru, are 35 de ani și locuiește în comuna Roseți, din județul Călărași. Populația este rugată să ajute la identificarea și prinderea atacatorului, care este considerat deosebit de periculos. În aceste sens, oamenii pot apela numărul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

”Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au mai transmis salvatorii, cu mențiunea că fosta iubită a atacatorului se află în stare gravă, în timp ce concubinul și părinții femeii au fost stabilizați.

ADVERTISEMENT
Tags: