News

Bărbat din Galați, înjunghiat mortal de cumnatul său. Soacra victimei, care e mama criminalului, a asistat la scenă

Un bărbat din Galați a fost înjunghiat mortal, joi după-amiază, chiar de către cumnatul său. Soacra victimei a asistat la scenele șocante.
21.03.2024 | 18:35
Barbat din Galati injunghiat mortal de cumnatul sau Soacra victimei care e mama criminalului a asistat la scena
Un bărbat din Galați și-a înjunghiat cumnatul sub ochii soacrei acestuia. Motivul conflictului. Sursa foto: monitoruldegalati.ro
ADVERTISEMENT

Crimă sub ochii soacrei, în Galați: un bărbat a fost înjunghiat mortal de cumnatul său. Asasinatul a avut loc într-un apartament din municipiul Galați. Ce a făcut suspectul după gestul extrem.

Un bărbat din Galați și-a înjunghiat cumnatul sub ochii soacrei acestuia. Motivul conflictului

Din primele informații, crima din cursul acestei zile s-a petrecut într-un cartier de la marginea orașului de la malul Dunării. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de cumnat.

ADVERTISEMENT

Se pare că la originea conflictului ar fi o ceartă care ar fi pornit din cauza banilor. Drama a avut loc în apartamentul în care locuiește mama agresorului împreună cu sora acestuia.

Joi după-amiază, victima venise aici în vizită. În scurt timp, între cei doi cumnați ar fi izbucnit un scandal care a escaladat rapid. La un moment dat, agresorul și-ar fi ieșit din minți și l-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Disperată, mama atacatorului ar fi încercat să calmeze spiritele. Ea nu a reușit, iar fiul său s-a năpustit cu un cuțit asupra cumnatului. Rănită grav, victima s-a prăbușit.

După cele comise, suspectul a plecat din apartament. Tot el a sunat singur la Poliție și i-a anunțat pe oamenii legii că și-a omorât cumnatul. Ulterior, s-a predat. Aceasta i-a așteptat pe polițiști în fața blocului, conform Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT

În aceste momente, angajații de la IPJ Galați strâng probe de la fața locului și vor să stabilească imprejurările exacte în care s-a petrecut totul. Suspectul crimei a fost reținut.

Soacra și sora agresorului, duse la audieri

În urma acestei crime, cele două femei, soacra și sora suspectului, au fost ridicate de Poliție și duse la audieri. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor.

ADVERTISEMENT

Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs crima. Între timp, trupul neînsuflețit al victimei a fost preluat de Medicina Legală. Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească exact cauza morții.

ADVERTISEMENT
Tags: