News

Grav incident în Galați. Un tânăr a înjunghiat 3 persoane: părinții și un polițist venit în ajutor

Un grav incident a fost raportat marți în Galați, acolo unde un tânăr a înjunghiat 3 persoane. Victimele sunt părinții și un polițist venit în ajutor.
13.02.2024 | 16:36
Grav incident in Galati Un tanar a injunghiat 3 persoane parintii si un politist venit in ajutor
Un tânăr din Galați și-a înjunghiat părinții și pe un polițist care a intervenit. Sursa foto: Viata-Libera.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 34 de ani din Galați a înjunghiat 3 persoane, marți, 13 februarie, la orele după-amiezii. Victimele sunt părinții acestuia și un polițist care a intervenit în ajutor.

Un tânăr din Galați și-a înjunghiat părinții și pe un polițist care a intervenit

Acest grav eveniment din județul de la malul Dunării s-a produs într-un bloc situat în cartierul Mazepa, din municipiul Galați. Agresorul, care ar fi o persoană cu probleme psihice, și-a atacat părinții cu un cuțit, rănindu-i foarte grav.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la fața locului au sosit medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați. Cele două persoane au primit îngrijiri la locul producerii atacului. Apoi, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Potrivit informațiilor din presa locală, tânărul s-ar fi luat la ceartă cu părinții şi apoi a folosit un cuţit pentru a-i înjunghia. Victimele au suferit mai multe plăgi înjunghiate. Femeia a fost găsită de echipajul de pe ambulanță în șoc hemoragic.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Viața-Liberă, fiul celor doi soți a fost implicat, cu ceva timp în urmă, într-o bătaie. Recent, a aflat de la tatăl său că este cercetat penal pentru fapta sa.

După ce a aflat acest lucru, tânărul ar fi avut o criză de furie. Apoi, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu tatăl său, acesta a scos un cuțit cu care și-a atacat ambii părinții.

ADVERTISEMENT

Un polițist ajuns la fața locului a fost și el rănit de atacator

Victimă tânărului de 34 de ani i-a căzut și un agent de la poliție. Acesta intervenea la blocul din Galați pentru imobilizarea bărbatului suspectat de înjunghierea părinților săi. Din fericire, omul legii purta vestă de protecție și s-a ales doar cu o rană ușoară.

Polițistul a fost lovit de agresor cu același cuțit cu care și-a înjunghiat părinții. În final, agresorul a fost imobilizat de colegii agentului rănit și dus la secție. Suspectul locuiește cu chirie la câteva blocuri distanță de părinții săi.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment grav, tânărul va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și ultraj. El va trece printr-o expertiză medico-legală care să stabilească dacă are discernământ. Sunt informații conform cărora tânărul ar fi fost și drogat în momentul în care și-a atacat părinții.

ADVERTISEMENT