News

Bărbat din Ilfov, găsit mort pe o stradă din Crevedia. Primele constatări ale poliției

Descoperire macabră, sâmbătă dimineața, la Crevedia, acolo unde un bărbat originar din Ilfov a fost găsit mort pe stradă.
30.12.2023 | 12:31
Barbat din Ilfov gasit mort pe o strada din Crevedia Primele constatari ale politiei
Moarte suspectă la Crevedia: un bărbat, originar din Ilfov, a fost găsit mort pe stradă. Ce spune poliția. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Imagini terifiante, sâmbătă dimineață, pe o stradă din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița. Oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, despre care se spune că este originar din județul Ilfov.

Moarte suspectă la Crevedia: un bărbat, originar din Ilfov, a fost găsit mort pe stradă. Ce spune poliția

Din primele informații, bărbatul a fost găsit fără viață de o patrulă de poliție aflată în zonă. S-a întâmplat pe drumul Drumul Comunal (DC) 156 din Crevedia, județul Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Din datele Antena 3 CNN, victima a fost rapid identificată. Anchetatorii care au preluat cazul ar fi descoperit că bărbatul locuia în Buftea, județul Ilfov. Momentan, pista unei crime pare exclusă. Cetățeanul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp.

Corpul neînsuflețit al bărbatului din Ilfov a fost ridicat de autorități și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML). Polițiștii vor să afle cauzele exacte ale decesului. A fost deschisă și o anchetă care încearcă să stabilească în ce împrejurări și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Caz similar și în Constanța. Bărbat găsit mort și cu urme de violență pe corp

Pe 22 decembrie, un caz cumplit era raportat în județul Constanța. Atunci, un bărbat în vârstă de 66 de ani era găsit mort, iar pe corpul său avea urme de violenţă. Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi, pe 22 decembrie, cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Valu lui Traian, se află cadavrul unui bărbat.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 66 de ani. În urma examinării cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violenţă”, au precizat poliţiştii.

Oamenii legii au anunțat că, în acest caz, continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Speța a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Anterior cazului de la malul mării, o tragedie a avut loc și în Capitală. Un bărbat care plecase de acasă pe 13 decembrie şi nu a mai revenit a fost găsit, înecat, pe 15 decembrie, în Lacul Herăstrău. Trupul acestuia a fost scos din apă de scafandrii de la SMURD şi dus la INML pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un...
Vedetă dată afară de Pro TV chiar în ziua angajării: „A fost un dezastru total!”
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie