News

Descoperire macabră în Argeș. Un bărbat a dat peste cadavrul unei femei lângă un pârâu

Descoperire macabră făcută de un bărbat din Argeș, care a dat peste cadavrul unei femei lângă un pârâu din localitatea Hârtiești.
15.10.2023 | 21:30
Descoperire macabra in Arges Un barbat a dat peste cadavrul unei femei langa un parau
Un bărbat a dat peste cadavrul unui femei lângă un pârâu. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Victima, o femeie în vârstă de 51 de ani, a fost găsită decedată duminică seara, în albia unui pârâu din localitatea argeșeană Mioarele, cazul fiind anchetat de polițiști. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, bărbatul era soțul femeii care a fost găsită moartă.

Descoperire macabră în Argeș. Un bărbat a dat peste cadavrul unei femei lângă un pârâu

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti şi grupa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia fiind declarată decedată de către echipajul medical sosit la eveniment”, este precizat în comunicat.

ADVERTISEMENT

Potrivit Știrile PRO TV, femeia nu prezenta urme vizibile de violență, astfel că polițiștii vor stabili cu exactitate cauzele decesului, după ce va fi efectuată autopsia. ”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung“, este menționat în comunicatul IPJ Argeș.

În urmă cu trei luni, cadavrul unei femei dezbrăcate era scos din râul Mureș, la mai bine de două săptămâni după ce aceasta era dispărută. Trupul femeii a fost descoperit în apropiere de localitatea Iernut, iar acum oamenii legii încearcă să o identifice și să stabilească exact cum a murit.

ADVERTISEMENT

Conform Știrile PRO TV, femeia avea cel mult 30 de ani și a fost găsită dezbrăcată, iar decesul s-ar fi produs cu două săptămâni înainte de a fi găsită. Cadavrul a fost observat de un lucrător al Agenției Vânătorilor și Pescarilor din Iernut, în timp ce verifica râul Mureș.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar pompierii au scos la mal trupul femeii. Un martor spune că femeia nu era din zonă și nimeni nu a recunoscut-o. ”Tatuaj pe mână și pe picior, pare-mi-se, în pielea goală. Am ajutat de au tras-o afară, nu-i din zonă de la noi”, a explicat un bărbat, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mai mulți localnici au ajuns la locul faptei pentru a încerca să o identifice pe femeie, însă fără folos. ”Noi nu știm pe nimeni dispărut de aici. Cine știe de unde a venit cu apele astea mari. Nu-i bătrână, până la 25-30 de ani, e tânără”, au punctat oamenii, vizibil afectați.

Femeia decedată s-a înecat într-o apă adâncă de 4 metri, însă nimeni nu știe cum a ajuns aceasta în apă dezbrăcată. ”3-4 metri are adâncime, acum, vara e la până 1,20 m – 1,30 adâncă apa”, explică un localnic. Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții și vor afla dacă aceasta a avut parte de o moarte violentă.

ADVERTISEMENT

Cert e ă anchetatorii au trei ipoteze în acest caz. Prima ar fi crima, însă această ipoteză este puțin probabilă în condițiile în care pe urmele corpului femeii nu au fost găsite urme de violență. A doua este un accident sau, cel mai probabil, sinucidere, pentru că femeia ar fi intrat dezbrăcată în apă de bunăvoie.

ADVERTISEMENT