News

Bărbat dat dispărut de două zile, găsit mort în Lacul Herăstrău. Plecase la muncă, dar nu a mai revenit acasă

Descoperire macabră, chiar lângă Berăria H din Capitală. Un bărbat dat dispărut de două zile, a fost găsit mort în Lacul Herăstrău.
15.12.2023 | 17:10
Barbat dat disparut de doua zile gasit mort in Lacul Herastrau Plecase la munca dar nu a mai revenit acasa
Bărbat dat dispărut de două zile, găsit mort în Lacul Herăstrău. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bărbat dat dispărut de două zile, găsit mort în Lacul Herăstrău. Descoperire macabră, vineri, în Lacul Herăstrău din București, acolo unde trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost zărit de un pescar.

Bărbat dat dispărut de două zile, găsit mort în Lacul Herăstrău

În jurul orei 12:00, oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la tragedie. Șocat, pescarul a spus că în zona localului Berăria H, acolo unde se afla, a observat o persoană în apă, posibil înecată.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au ajuns polițiștii și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Trupul a fost extras din apă de scafandri SMURD. S-a constatat că este vorba despre un bărbat, care nu prezenta semne vitale.

„La data de 15.12.2023, Secția 2 Poliție fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, despre faptul că, în timp ce pescuia în lacul Herăstrău, în zona localului Berăria H, a observat în apă o persoană, posibil înecată”, au anunțat polițiștii.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că victima este un bărbat de 46 de ani. Acum cu două zile, el a dispărut de acasă. Chiar în această dimineață, înainte ca omul să fie găsit, rudele au sesizat poliția.

Ce spune familia bărbatului găsit fără viață

Familia spune că bărbatul de 46 de ani a plecat de acasă către locul de muncă, miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 11:30. De atunci, nicio persoană nu a reușit să dea de urma lui. Bărbatul nu ar fi ajuns. la serviciu. De asemenea, de miercuri, nu a revenit la locuință.

ADVERTISEMENT

Astăzi, rudele aveau să afle cea mai cruntă veste, după ce omul a fost găsit mort în Lacul Herăstrău. Deocamdată, nu se știe în ce circumstanțe s-a produs moartea. Rămâne de văzut dacă bărbatul s-a înecat sau dacă prezenta semne de violență pe corp.

Prin urmare, în acest caz a fost deschisă o anchetă, iar trupul neînsuflețit al bucureșteanului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală. În urma necropsiei se va afla cauza decesului.

ADVERTISEMENT

„Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, adaugă oamenii legii.

ADVERTISEMENT