News

Bărbat din Oradea, reținut după ce a încercat să își ucidă iubita. A strâns-o de gât și a înjunghiat-o de mai multe ori

O femeie din Oradea a trecut prin momente de groază. Cel cu care își împarte viața a încercat să o ucidă. Bărbatul a fost reținut.
25.09.2023 | 17:45
Barbat din Oradea retinut dupa ce a incercat sa isi ucida iubita A stranso de gat si a injunghiato de mai multe ori
Bărbat din Oradea, reținut după ce a încercat să își ucidă iubita. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scene șocante în Oradea, acolo unde un bărbat a încercat să își ucidă iubita cu sânge rece. Omul, în vârstă de 47 de ani a strâns-o de gât și a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia a reușit să scape ca prin minune.

Bărbat din Oradea, reținut după ce a încercat să își ucidă iubita

Fapta îngrozitoare a avut loc în apartamentul în care aceștia locuiau, în Oradea, vineri dimineața, la ora 7. Potrivit cercetărilor, între cei doi exista un conflict mai vechi. Vineri dimineața, bărbatul și-a pierdut firea și a vrut să își omoare iubita.

ADVERTISEMENT

Astfel, a pus mâna pe un cuțit și a trecut la fapte. Femeia a trecut prin clipe de groază, fiind strânsă de gât și înjunghiată de mai multe ori. Ca prin minune, a reușit să se apere de ploaia de lovituri și să fugă din mâinile agresorului.

„Inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa din Oradea, pe fondul unei stări conflictuale vechi, a strâns-o de gât pe concubina sa şi i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, fiind vizată zona toracică.

ADVERTISEMENT

Victima a reuşit să pareze şi să se apere de lovituri, însă i-au fost provocate leziuni care, potrivit medicilor legişti, necesită 9 zile de îngrijiri medicale”, a transmis procuroarea adjunctă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Anca Tiba-Morar, pentru ebihoreanul.

Vineri, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru violență în familie sub forma tentativei de omor. Ulterior, a fost prezentat instanței pentru luarea unei măsuri preventive. Deși agresorul a cerut să fie lăsat în arest la domiciliu, instanța de judecată i-a respins cererea. Omul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

O femeie din Botoșani a fost împușcată de soțul ei

O femeie de 50 de ani din Botoșani a fost împușcată de soțul ei, la începutul lunii septembrie, în casa în care aceștia locuiau, în comuna Hilișeu Horia. Tragedia a avut loc după ce bărbatul ar fi descărcat din greșeală arma.

Fiica celor doi, în vârstă de 22 de ani, a făcut macabra descoperire, găsindu-și mama într-o baltă de sânge, iar tatăl în stare de șoc. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea autorizație pentru armă.

ADVERTISEMENT

„Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă”, au transmis polițiștii din Botoșani.

 

ADVERTISEMENT