News

Sfârșit tragic pentru o femeie din Botoșani: a fost ucisă în casă. Ar fi fost împușcată de soț

O femeie din Botoșani a avut parte de un final cumplit, după ce a fost împușcată în propria locuință de soț. Cum s-a petrecut tragedia.
05.09.2023 | 09:47
Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani a fost ucisa in casa Ar fi fost impuscata de sot
Femeie din Botoșani, ucisă din greșeală de soț: a fost împușcată în propria locuință. Sursa foto: Facebook / monitorulbt.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz deosebit de grav consemnat în județul Botoșani. O femeie de 50 de ani a fost găsită fără suflare în propria locuință, după ce ar fi fost împușcată de soț. Cum s-a petrecut tragedia.

Femeie din Botoșani, ucisă din greșeală de soț: a fost împușcată în propria locuință

Din primele informații, tragedia s-a petrecut luni seară, într-o familie din comuna Hilișeu Horia. Aici, o femeie de 50 de ani a fost împușcată din greșeală de soțul ei, după ce arma pe care acesta o avea s-a descărcat.

ADVERTISEMENT

La data de 4 septembrie 2023, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, de 50 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsită în stare de inconștiență în locuință. Aceasta prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale”, au anunțat polițiștii.

Cea care a făcut cumplita descoperire a fost fiica victimei. Imediat, fata de 22 de ani a sunat după ajutor. La locuința cu pricina a ajuns de urgenţă un echipaj de la salvare care a încercat minute în şir să o resusciteze pe femeie. Eforturile au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

În încăperea în care se afla cadavrul a fost descoperită o armă. Proprietarul, soțul victimei, nu are autorizație pentru ea, au mai precizat cei de la poliția din Botoșani, citați de MonitorulBT.

Primele cercetări au scos la iveală faptul că arma fusese cumpărate dintr-o altă țară si introdusă în România de o cunoștință a familiei victimei. Era folosită pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei.

ADVERTISEMENT

În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv. Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă țară si introdusă în România de o cunoștință a familiei victimei, fiind utilizată pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei. Arma este din categoria celor supuse autorizării, însă proprietarul nu era autorizat în acest sens“, au explicat polițiștii.

Autorul acestei tragedii, soțul femeii, în stare de șoc

Cercetările criminaliștilor au scos la iveală faptul că soțul victimei ar fi acționat din greșeală arma, ucigându-și soția. La venirea polițiștilor, bărbatul era în stare de șoc. Cei doi soți reveniseră recent dintr-o vacanță.

ADVERTISEMENT

”S-a constituit echipă operativă și sunt desfășurate activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă”, mai precizează poliția.

ADVERTISEMENT