News

Bărbat din Prahova, ucis pentru o datorie de 2.000 de lei. Criminalul fusese eliberat condiționat după ce și-a omorât mama

Un bărbat de 50 de ani din Prahova a fost ucis de un vecin pentru o datorie de 2.000 de lei. Criminalul este recidivist, el fiind eliberat condiționat după ce și-a omorât mama.
24.11.2023 | 16:46
Barbat din Prahova ucis pentru o datorie de 2000 de lei Criminalul fusese eliberat conditionat dupa ce sia omorat mama
Bărbat din Prahova, condamnat la închisoare după ce și-a ucis vecinul. În 1997, individul și-a omorât mama. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eliberat condiționat după ce și-a ucis mama în urmă cu 26 de ani, un bărbat din Prahova a comis o altă crimă. Victimă i-a căzut acum un vecin de 50 de ani cu care avea o dispută pe tema unei datorii mai vechi.

Bărbat din Prahova, condamnat la închisoare după ce și-a ucis vecinul. În 1997, individul și-a omorât mama

La finalul acestei săptămâni, Tribunalul Prahova s-a pronunțat într-un caz extrem de grav din județ. Magistrații au condamnat la 25 de ani de detenție un bărbat de 60 de ani. Anul trecut, acesta l-a omorât pe unul dintre vecinii săi din cauza unei datorii de 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a fost reținut de către poliţişti în luna martie a anului trecut. Atunci, victima, care locuia într-un bloc de la periferia orașului Ploiești, a fost găsită de către fratele său, care a anunțat poliția.

La data de 5 martie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, se află inconştient în locuinţă.

ADVERTISEMENT

Totodată, la sediul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului”, a precizat, anul trecut, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Cine este criminalul din Ploiești

Această crimă a avut loc la doar câțiva ani după ce individul a fost eliberat condiționat din închisoare. El ispășea o altă pedeapsă de 25 de ani primită după ce, în 1997, și-a ucis mama.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, agresorul se numește Constantin Cazan și are 60 de ani. La finele anilor 90, acesta și-a ucis propria mamă, faptă pentru care a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare.

Nu a ispășit întreaga perioadă. El a fost eliberat condiționat în anul 2014. Cu vecinul său, viitoarea victimă, a întrat în conflict din cauza unei datorii de 2.000 de lei pe care bărbatul de 50 de ani o avea la el.

ADVERTISEMENT

În ziua asasinatului, agresorul a mers în locuința victimei, un etaj mai jos, s-au certat și în final l-a înjunghiat mortal. Apoi, agresorul s-a prezentat singur la Secția 3 de Poliție și a mărturisit fapta, notează Ziarul Incomod.

ADVERTISEMENT