News

Și-a înjunghiat fosta soție, pe concubinul acesteia și pe fostul socru. Comportament șocant al unui bărbat din Călărași

Un caz șocant a avut loc în Călărași, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat fosta soție, pe concubinul acesteia și pe fostul socru. Atacatorul este căutat de poliție.
06.10.2023 | 07:29
Sia injunghiat fosta sotie pe concubinul acesteia si pe fostul socru Comportament socant al unui barbat din Calarasi
Caz șocant în Călărași: un bărbat și-a înjunghiat fosta soție, pe concubinul acesteia și pe fostul socru. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Călărași este acuzat de fapte extrem de grave. Acesta și-a înjunghiat fosta soție, pe concubinul acesteia și pe fostul socru, apoi a fugit. El încă este căutat de poliție.

Caz șocant în Călărași: un bărbat și-a înjunghiat fosta soție, pe concubinul acesteia și pe fostul socru

Noaptea de miercuri spre joi a fost una de coșmar pentru o întreagă familie din comuna Roseti, județul Călărași. Fostul soț al unei femei, gelos pe relația acesteia cu noul iubit, a comis gesturi de o gravitate extremă.

ADVERTISEMENT

Furios și sub efectul alcoolului, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a intrat în casa fostei soții. Femeia, actualul ei prieten și socrul atacatorului și-au văzut moartea cu ochii.

Odată intrat în locuință, individul a făcut prăpăd în doar câteva secunde. Pe fosta soție a lovit-o puternic în zona gâtului, iar pe actualul ei iubit l-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen, cap și spate.

ADVERTISEMENT

De suferit a avut și fostul socru. Atacatorul a turnat benzină pe bătrân și l-a înjunghiat. Din fericire, nu a mai reușit să-i dea foc pentru că a fugit. Rănit, iubitul femeii a reușit să ajungă într-o benzinărie pentru a cere ajutor. Cele trei victime au ajuns în spital în stare gravă, notează Călărași Press.

Atacatorul este liber. A fost dat în urmărire

Deși au trecut ore bune de la atac, poliția nu a reușit să dea de urma bărbatului. În Călărași au fost deplasate forțe impresionate de la MAI, precum și un elicopter. Martorii susțin că acesta ar fi fugit și se ascunde în zona unei bălți din apropiere, prin pădure.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se numește Costel Radu, este din comuna Roseți. Acesta și soția sa se despărțiseră în urmă cu aproximativ două luni luni. Cu toate acestea, el nu s-a împăcat cu ideea și acum a fost aproape de a produce trei crime.

”Căutările sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

ADVERTISEMENT

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași. Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112”, transmite IPJ Călărași.

ADVERTISEMENT
Tags: