News

Bărbat găsit mort pe marginea drumului. A fost lovit cu mașina de un șofer care apoi a fugit

Un bărbat a fost găsit mort la marginea unui drum, după ce a fost lovit de un autoturism. Șoferul a fugit de la locul accidentului.
19.05.2023 | 17:10
Barbat gasit mort pe marginea drumului A fost lovit cu masina de un sofer care apoi a fugit
A fost lovit cu mașina de un șofer care apoi a fugit Colaj: Fanatik/ Sursafoto: Opinia Timișoarei/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost găsit mort la marginea unui drum, în Timișoara. Omul a fost victima unui accident rutier, iar șoferul care l-a lovit cu mașina a fugit imediat după comiterea faptei.

A lovit și a fugit. Bărbat găsit mort la marginea unui drum

Accidentul a avut loc în cursul nopții de miercuri, 17 mai, atunci când șoferul, în vârstă de 31 de ani, care se deplasa cu mașina pe DN 69, dinspre Arad către Timișoara, l-a lovit pe bărbatul de 56 de ani, aflat pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Tânărul care se afla la volanul autoturismului nu a oprit pentru a acorda primul ajutor victimei și nici pentru a aștepta sosirea polițiștilor. El a fugit, în speranța că nu va fi tras la răspundere pentru fapta sa.

“Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, în urma acestora stabilindu-se că, la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69,pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara,iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023”, informează reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, bărbatul de 56 de ani nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit a doua zi, în jurul prânzului. Cel care a făcut macabra descoperire a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii împreună cu un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia. Oamenii legii au aflat, în urma cercetărilor, că bărbatul se deplasa ca pieton pe marginea drumului, atunci când a fost lovit de un autoturism.

ADVERTISEMENT

Ulterior, șoferul fugar a fost identificat și prins de agenții de poliție. El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de „săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”.

O femeie a murit, după ce a fost lovită de o mașină în București

Un accident mortal s-a produs, vineri dimineața, în București. O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni, în zona bulevardului Laminorului. Din primele date, se pare că victima ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de accidentul care a avut loc în Timișoara, în acest caz șoferul a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. În zonă au venit două ambulanță, însă femeia nu a putut fi salvată.

ADVERTISEMENT
Tags: