News

Bătaie cu săbii pe o stradă din Reghin. Șase persoane au fost reținute de poliție

O veritabilă bătaie cu săbii a avut loc pe o stradă din Reghin, județul Mureș. Șase persoane au fost reținute de poliție.
19.04.2023 | 09:59
Bataie cu sabii pe o strada din Reghin Sase persoane au fost retinute de politie
Mai multe persoane, implicate într-o bătaie generală cu săbii pe o stradă din Reghin. Șase rețineri. Sursa foto: punctul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav în Reghin, județul Mureș, acolo unde o bătaie cu săbii a avut loc pe o stradă. Mai multe persoane au fost reținute de poliție, fiind acuzate de mai multe infracțiuni.

Mai multe persoane, implicate într-o bătaie generală cu săbii pe o stradă din Reghin. Șase rețineri

În spațiul public au apărut o serie de imagini care arată o bătaie generală izbucnită pe o stradă din orașul Reghin. Aici, în urmă cu o săptămână, mai multe persoane s-au bătut.

ADVERTISEMENT

În filmarea postată de publicația locală Punctul.ro se vede cum cei implicați în dispută smulg coșurile stradale de gunoi. Ele sunt folosite pe post de arme. La un moment dat, unul dintre bătăuși folosește un obiect care pare a fi o sabie.

IPJ Mureș informează că acest grav incident a avut loc la data de 9 aprilie 2023, în jurul orei 05:00, în fața unui local din Reghin. Evenimentul s-a soldat și cu arestări. Un total de șase bărbați au fost reținuți.

ADVERTISEMENT

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Reghin, s-a stabilit că altercația s-a produs între șase bărbați, toți din aceeași localitate.

Urmare a activităților specifice desfăşurate, la data de 12 aprilie 2023, față de cei șase bărbați, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, anunță IPJ Mureș, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Poliției Mureş nu precizează dacă ancheta a fost deschisă în urma unor plângeri din partea celor implicaţi. Nu se știe nici dacă poliţiştii au fost sesizaţi de către martori. Cert este că dosarul vizează infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis de conducere.

Reghin, oraș cu multe conflicte între clanuri

Incidentul produs în prezent în Reghin nu este unul izolat. În 2021, în același oraș, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital. El a fost lovit cu o macetă în cap. S-a întâmplat ca urmare a unui conflict între două grupări care s-au luat la bătaie pentru un restaurant.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, a fost necesară intervenția forțelor de poliție la jandarmilor și a mascaților. Fratele victimei a spus atunci că el și familia sa sunt terorizați și urmăriți de foarte multă vreme de un alt clan local.

ADVERTISEMENT