News

Bărbat surprins cu pitonul pe umăr la McDonald’s în Târgu Mureș. Oamenii din jur au fost șocați

Bărbat, surprins cu pitonul pe umăr la McDonald's în Târgu Mureș. Oamenii din jur au fost șocați, însă s-au liniștit când au realizat că animalul nu este agresiv.
26.04.2023 | 15:30
Barbat surprins cu pitonul pe umar la McDonalds in Targu Mures Oamenii din jur au fost socati
Bărbat surprins cu pitonul pe umăr. Foto: Tik Tok
ADVERTISEMENT

Bărbat, surprins cu pitonul pe umăr la McDonald’s în Târgu Mureș. Oamenii din jur au fost șocați, însă s-au liniștit când au realizat că animalul nu este agresiv. Mai mult, mai mulți privitori au filmat pățania, care s-a viralizat rapid după ce a ajuns pe internet pe rețelele de socializare.

Bărbat, surprins cu pitonul pe umăr la McDonald’s

Unele persoane ies la plimbare cu cel mai bun prieten al omului, câinele, însă alți oameni preferă animalele de companie mai exotice, precum pitonii albinoși. De fapt un piton din rasa Python Regius Albino, care se vinde cu peste 1000 de euro exemplarul.

ADVERTISEMENT

”Pitonul regius (Python regius) este o specie neveninoasă de pitoni, găsită în Africa. Aceasta este cea mai mica specie dintre pitonii africani și este populară în comerțul cu animale de companie, în mare parte datorită temperamentului său adesea docil. Numele de Piton minge se referă la tendința animalului de a se încolăci ca o minge atunci când este speriat.

Pitonul minge albino este foarte deschis la culoare, neâvand pigmenți de culoare închisă. Datorita acestei mutații, pitonul poate fi găsit în nuanțe strălucitoare de galben și alb, cu ochii roz sau roșii. Dimensiunea exemplarului de Piton minge albino comercializat: 45 de centimetri”, conform site-urilor de specialitate care vând astfel de vietăți. De asemenea, mai este menționat că un astfel de șarpe trăiește 30 de ani și are nevoie mereu de o temperatură de 27-32 grade Celsius. Videoclipul cu bărbatul și pitonul a strâns 1.5 milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care cred că un șarpe e prea mult, probabil cazul lui Jonathan Araiza, din Mexic, îi va șoca. Asta, pentru că tânărul de 29 de ani are drept animal de companie un crocodil. Mai mult, animalul se comportă mai degrabă ca un câine sau o pisică, se plimbă prin casă liber și doarme cu stăpânul său.

”Este liber să cutreiere prin casă după bunul plac și își petrece timpul întins pe fotolii, în patul meu și știe să urce scările și intră și iese din iaz după bunul plac”, a spus Jonathan. ”Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca și acesta – faptul că este atât de docil și îți permite să fii aproape de el este surprinzător”, a completat tânărul.

ADVERTISEMENT

Crocodilul a fost botezat Gamora, după cunoscutul personaj din Gardienii Galaxiei, pentru atunci când era mic era un ”animal mic, verde și agresiv”. ”Specia căreia îi aparține este binecunoscută pentru agresivitatea pe care o prezintă în sălbăticie și el, dimpotrivă, este cuminte”, a remarcat stăpânul său.

În urmă cu mai mulți ani, o femeie din SUA care deținea un piton, a fost nevoită să renunțe la animal după ce șarpele a plănuit să o mănânce. Femeia a observat cum pitonul nu mai mănâncă de ceva vreme, astfel că l-a dus la medicul veterinar pentru a afla ce e în neregulă cu șarpele. Chestionată de veterinar, femeia a dezvăluit că doarme în pat cu șarpele, astfel că acesta începuse să o considere viitoarea masă.

ADVERTISEMENT

Practic, în timp ce femeia dormea, șarpele o măsura și se întindea lângă ea, sau se încolăcea în jurul picioarelor sale. Inițial, femeia a crezut că totul e un gest de afecțiune, însă în cele din urmă a înțeles că, în realitate, animalul se pregătea de un mare ospăț. La aflarea veștii a renunțat la șarpe și a promis că nu va mai avea în viața ei un astfel de animal de companie.

ADVERTISEMENT