News

Bărbatul care a omorât o bătrână după ce i-a tăiat limba, arestat preventiv. Cine era femeia

01.12.2020 | 18:44
ADVERTISEMENT

Ucigașul femeii din Buftea s-a predat, la 24 de ore din momentul în care vecinii au găsit-o în curte cu limba tăiată, încercând să rostească „hoții”.

UPDATE: Cerbu Jan, presupusul criminal al femeii din Buftea, își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Decizia a fost luată vineri, 1 decembrie, de magistrații Tribunalului Ilfov. De asemenea, a fost stabilită identitatea victimei.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de bzi.ro, este vorba despre mama unui ofițer care a ocupat o funcție de conducere în cadrul Centrului de Cooperare Polițienească al IGPR.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bărbatul are 39 de ani și este din Buftea și s-a predat autorităților, care îl vor duce în instanță cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii trebuie să afle motivele crimei, însă bănuiesc că ar avea de-a face cu o tentativă nereușită de jaf.

Ucigașul femeii din Buftea s-a predat

O femeie din Buftea a fost găsită în curte cu limba tăiată, după ce se pare că ar fi fost prădată de hoți.  Cazul șocant al femeii tăiate în Ilfov a zguduit comuna Buftea, mai ales că femeia a murit din cauza hemoragiei cauzate de secționarea limbii.

ADVERTISEMENT

Vecinii susțin că ultimul cuvânt rostit de femeie înainte să moară a fost „hoții”, însă rudele femeii susțin că nu a lipsit nimic prin casă. Polițiștii iau în considerare cazul în care bărbatul să fi încercat să o jefuiască pe femeie, însă s-au speriat când aceasta a opus rezistență.

Mai mult, oamenii legii au găsit la capăt de stradă două geciabandonate, care ar putea să aparțină celor sau celui care a comis crmina.

ADVERTISEMENT

Victima avea 83 de ani și era cunoscută drept Tanti Lica de vecini. Criminalul nu a fost prins, însă a decis să se predea de unul singur.

Victima a lucrat în trecut la o fabrică de vase din Buftea și acum se descurca cu o pensie de 1.000 de lei, însă nimeni nu știe câți bani avea strânși în casă.

Oamenii legii au găsit-o cu limba tăiată, însă nu prezenta urme de violență pe corp, cazul fiind extrem de ciudat pentru anchetatori.

ADVERTISEMENT
Tags: