Sport

Basarab Panduru, revoltat pe situația creată de transferul lui Drăgușin: ”Nu ai cum! Niciodată!”

Basarab Panduru crede că Radu Drăgușin a cerut un salariu mult prea mic, de aproximativ 3 milioane de euro pe an, în condițiile în care alți coechipieri au de 3 ori mai mult.
11.01.2024 | 00:07
Basarab Panduru revoltat pe situatia creata de transferul lui Dragusin Nu ai cum Niciodata
Basarab Panduru, revoltat pe situația creată de transferul lui Drăgușin: ”Nu ai cum! Niciodată!”
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Basarab Panduru a comentat transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham și nu înțelege de ce fundașul român nu a cerut un salariu de cel puțin cinci milioane de euro. Cu toate acestea, impresarul jucătorului, Florin Manea, a anunțat că Drăgușin nu s-a dus la Tottenham pentru bani și a refuzat un salariu mult mai mare la Bayern Munchen.

Basarab Panduru, revoltat pe situația creată de transferul lui Drăgușin

”Îi dădeau cu încă jumătate în plus, poate dublu”, a declarat Florin Manea pentru GSP, comentând oferta nemților. În schimb, Basarab Panduru crede că Drăgușin putea cere mai mulți bani. ”Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane! Tot ce e mai puţin înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi?!”, a explicat Panduru la Orange Sport.

Totodată, fostul internațional român crede că vina ar fi a impresarului, care nu a știut să negocieze cum trebuie. ”Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare. Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, a completat Basarab Panduru.

Totuși, impresarul Florin Manea a anunțat că fotbalistul său nu a ales Tottenham pentru bani, ci pentru șansa de a evolua în cel mai tare campionat al lumii, Premier League. ”Erau mai mulți bani de la Bayern, dar a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim, să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli și AC Milan l-au vrut. Dar el a dorit de mic să joace în Premier League. Au fost mulți care nu credeam că refuzăm Bayern.

ADVERTISEMENT

Era destul de mare diferența. Probabil că încă jumătate în plus. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți. Cred că a cântărit că mereu și-a dorit să ajungă în Premier League”, a declarat Florin Manea la GSP. Radu Drăgușin a ajuns la Londra unde ar trebui să fie prezentat la Tottenham, însă înainte de asta a publicat un mesaj special pentru fanii Genoa.

Într-un mod bizar, postarea a fost ștearsă, fără ca nimeni să înțeleagă de fapt motivul. ”E greu să pot explica în câteva cuvinte o perioadă din viață care a însemnat atât de mult pentru mine. O să încerc. A fost greu să scriu atât de multe pagini interesante împreună. Am reușit. E greu să uităm pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul promovării până la aceste luni ale Serie A. Nu îi voi uita, de fapt îi voi purta în suflet, pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

E greu, dar nu sunt momente în viață când două drumuri se despart. O să-mi fie dor să mă aplaude un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciului, să mă întorc spre Peluza Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că m-au surprins pe cameră. Îmi va lipsi toată afecțiunea voastră.

Mulțumesc Genoa, mulțumesc genoani, veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar, sincere. Vă iubesc pe toți foarte mult”, a scris fundașul în limba italiană.

ADVERTISEMENT