Sport

Florin Manea a dezvăluit următoarea destinație în cariera lui Radu Drăgușin: ”Acolo îl văd în 3-4 ani”

Radu Drăgușin a ajuns miercuri, 10 ianuarie, la Londra pentru a semna contractul cu Tottenham și pentru a efectua vizita medicală. Ulterior, fundașul român va fi prezentat oficial.
10.01.2024 | 21:39
Florin Manea a dezvaluit urmatoarea destinatie in cariera lui Radu Dragusin Acolo il vad in 34 ani
Următorea destinație a lui Radu Drăgușin. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Impresarul Florin Manea a dat detalii despre contractul lui Drăgușin la Tottenham și a explicat de ce fundașul naționalei României a ales Premier League în detrimentul lui Bayern Munchen. La Tottenham, Radu Drăgușin va avea un contract valabil până în 2029 și va câștiga un salariu anual de 3 milioane de euro.

Florin Manea crede că Drăgușin va ajunge la o echipă mai puternică în viitor

Chiar dacă Radu Drăgușin are doar 21 de ani și e proapăt transferat la o echipă puternică din vestul Europei, Florin Manea nu se ferește să viseze un transfer și mai spectaculos pentru viitor. Întrebat unde îl vede transferat pe fundașul român în următorii 3-4 ani, acesta a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Real Madrid”.

ADVERTISEMENT

”Am fost aproape, Bayern este printre cele mai mari cluburi, dar visul lui este Real sau Barcelona. Dacă avea 23-24 de ani și o experiență mai mare, poate ar fi decis să meargă la Bayern, dar am luat în considerare și vârsta, și competiția, am luat în considerare multe lucruri”, a mai declarat Florin Manea la Digi Sport.

Manchester United sau Manchester City? Meci tare pentru Radu Drăgușin la debut

În următorul meci, Tottenham o înfruntă, în deplasare, pe Manchester United. Duelul va avea loc duminică, 14 ianuarie, ora 18:30, în etapa a 21-a din Premier League. Rămâne de văzut dacă Radu Drăgușin va debuta în tricoul londonezilor pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu va fi folosit de Ange Postecoglou în meciul cu Manchester United, Radu Drăgușin ar urma să-și facă debutul la Tottenham contra unei alte rivale din Premier League.

Este vorba despre Manchester City. Cele două formații de top din Anglia se înfruntă în „șaisprezecimile” Cupei Angliei pe 27 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, al patrulea român la Tottenham!

Radu Drăgușin, fundașul naționalei României, a fost la maximă căutare în această iarnă. Tottenham, Bayern sau Napoli au fost echipele cele mai dornice în a-l transfera pe jucătorul de 21 de ani. În cele din urmă, Tottenham a obținut semnătura românului.

Genoa va primi în schimbul lui Radu Drăgușin suma 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane de euro bonus. Dar și împrumutul până în vară, cu opțiunea unui transfer definitiv în valoare de 10 milioane de euro, al lui Djed Spence. Drăgușin va încasa la Tottenham un salariu anual de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin devine al patrulea fotbalist român care joacă pentru Tottenham de-a lungul timpului după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș. Totodată, Ronny Rosenthal, atacantul israelian cu origini românești, a jucat pentru Tottenham în perioada 1994–1997.

ADVERTISEMENT